Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Aatteet ja Energia (22.07.2012)

Aatteet ja Energia (22.7.2012)

Savon Sanomien (SS) artikkelissa 30.5.2012 tuli esiin, että minut on palkittu kultaisella ansiomerkillä, joka seuraavana päivänä oikaistiin hopeiseksi.

Kun sanottu hopeinen ansiomerkki, halkaisijaltaan n. 16 mm, 15.4.2007 minulle annettiin, niin saamassani Matti Vanhasen ja Jarmo Korhosen allekirjoittamassa saatekirjeessä, johon ei edes päivämäärää ole kirjattu, sanotaan: "Kiitollisuuden osoituksena suuriarvoisesta työstänne keskusta-aatteen hyväksi on Teille Kalevi Kauhanen myönnetty Keskustan hopeinen ansiomerkki nro 12362". 

Sanottu aateen hyväksi minulle annettu merkki on suorastaan nolottanut minua niin, että en edes vaimolleni ole moisesta merkistä vielähiiskunut, ennen kuin se nyt pulpahti tietoon sanotusta lehtijutusta.

Olen aina ilman aatetta toiminut kaikkien rehellisten suomalaisten puolesta ja etenkin meidän köyhinpien etujen puolesta. Vai että keskusta-aatteen mies? Ihmeteltävää, että mm. sanotusta keskusta-aatemerkistä ja muista minua koskevista asioista SS:ssa kyllä kerrotaan, mutta pelastaessani Kuopion Energian, eli kuopiolaisten uunit ja sähköjohdot pörssiyhtiön kynsistä, niin siitä ei juuri hiiskuta.

Edes kahvikuppia Kuopion kaupunki ei ole vielä minulle kiitokseksi tarjonnut, tähän mennessä n. 550 -650 euron säästöistä Kuopiolle / kuopiolaisille, sekä yhdestä (1) veroprosentista, joka oli olisi jouduttu maksamaan ilman Kuopion Energian jokavuotista tuloutusta.

Kun Kuopion Opiskelija-asunnot Oy:n (Kuopas) sotkujen selvittämiseksi jouduin kaupunki- tai vapaa-ajan asunnoltani lähtemään v. 2006 - 2011 aikana yhteensä 84 ylimääräistä kertaa, tarkastamaan ja korjaamaan ns. pilkulleen asianajajan sekä toimitusjohtajan tekemät paperit, satoja sivuja ilmaiseksi, niin siitäkään ei ole juuri sanailtu.    

Laatimiani, pelkästään Energiaan liittyviä asiakirjoja, Kuopiosta Helsinkiin ja  Brysseliin, on kertynyt yhteensä jo 435 sivua. Jos joku asinajotoimisto olisi tehnyt saman, tutkinut, selvittänyt ja laatinut paperit, niin kuinka "monta miljoonaa" sanottu olisi maksanut? 

Vaikuttaako vieläkin, että Toivo Yläjärven (Kesk.) Kuopion Energian "lahjoittajan", entisen ministerin ja Savon Sanomien toimitusjohtajan henki on vielä niin valloillaan, että lehtikirjoituksiani ei SS:ssa nykyisin juuri julkaista, tai jos julkaistaan, niin ainakin otsikko on muutettu ja jopa puolet kirjoituksestani on karsittu?

Sellainen Kuopion kaupungin virkamies tai kaupunginvaltuutettu, joka 9.3.1998 oli "lahjoittamassa" Kuopion Energiaa pörssiyhtiölle, tai joka vieläkin sitä yrittää myydä, yhtiöittää, pilkkoa, ja/tai fuusioida kuopiolaisten omistamia uuneja ja sähköjohtoja johonkin jakeluyhtiöön, on katsottava huonosti energia-asioissa koulutetuksi, vajaaälyiseksi ja/tai ketaleeksi.

Muistettakoon, että Energiamonopolin myyntipalkkio voi olla jopa 10 % myyntihinnasta, joka otetaan n. seitsemän vuoden aikana katteesta. Optiot olisivat ilmeisesti virranneet pelimiehille jatkuvana virtana, josta Kaupungintalon vinttisaunassa lienee jo 1997 sovittu.

KALEVI KAUHANEN
Kapteeni evp.
Kuopio