Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Apulaiskaupunginjohtaja Jukka Pulkkisen (sd.) kirje Kalevi Kauhaselle 5.4.2012 klo 22.53

Kuopion kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Jukka Pulkkinen (sd.), joka vastasi Kuopion kaupunginjohtajien johtosäännön mukaan Kuopion kaupungin energiahuollosta ja toimi samalla Kuopion Energian johtokunnan puheenjohtajana, eli istui ns. "lainvastaisesti kahdella pallilla", laittoi minulle - "Kuopion Energian pelastajalle" - kiitokseksi oheisen kirjeen 5.4.2012 klo 22.53 - "ilmeisesti voimakkaan lääkityksen alaisena"?

Muistettakoon, että Jukka Pulkkinen (sd.) oli 1998 Hannu Isotalon (kok.), Pekka Kantasen (kok.) ja Toivo Yläjärven (kesk.) mukana "lahjanomaisesti luovuttamassa Kuopion Energiaa Espoon Sähkö Oyj:n hoiviin, eli pörssin vietäväksi"? "Pulkkisen (sd.) apulaisena toimi ilmeisesti energia-ansioistaan kunnallisneuvoksen tittelin saanut "vähä-älyinen" Rauno Airas (sd.)"? 

"Jostakin syystä" Jukka Pulkkinen unohti kirjeessään mainita, että jos pörssiyhtiön osakkaana ollessaan Kuopion kaupunki olisi enemmän tienannut, niin maksajina olisivat olleet Kuopion Energian lämpöputken ja sähköjohdon perässä olevat kuopilaiset, joiden energiamaksut olisivat nousseet n. 30 - 50 prosenttia (%), eli kuopiolaiset olisivat menettäneet n. 800 - 1000 miljoonaa euroa enemmän energiakuluissaan.  "Iljettävää ja tyrmistyttävää osaamista apulaiskaupunginjohtajan pallilla olevalta"?

Ilmeisesti Jukka Pulkkisen ns. päällimmäisenä syynä oheisen kirjeen lähettämiseen oli se, että olen säästänyt Kuopion Energian lämpöputken ja sähköjohdon perässä oleville kuopiolaisille n. 800 - 1000 miljoonaa euroa ja yhden veroprosentin, eli n. 5 euroa x asunnon neliömetrimäärä x 19 vuotta + yksi veroprosentti (miehelle ja vaimolle), koska pörssiyhtiöiden / ulkomaalaisten omistamien yhtiöiden energiahinnat ovat n. 30 - 50 prosenttia (%) kalliimpia - tuottavimpien energiamonopolien kohdalla - joihin Kuopion Energia 1998 kuului?

Lsäksi muistettakoon, että myyntipalkkiot sanottiin olevan tuolloin n. 10 % mynntihinnasta, mutta sittemmin niiden on sanottu olevan jopa 30 %? "Paljonko Jukka Pulkkinen olisi tienannut, jos fuusiohanke olisi toteutunut"?

 

Oheista aloitettani 19.9.2005 en jättänyt valtuuston kokouksessa, koska uskoin työmääräni vähenevän Jukka Pulkkisen jäädessä eläkkeelle. Se on valitettavaa! "Tyrmistyttävää, että "Pulkkinen toimii vielä 2017 Kuopion kaupungin hallituksessa Energian asiantuntijana ja myyjänä"?

Vaikka Jukka Pulkkinen 5.4.2012 klo 22.53 kirjeessään kehoitti lisäämään lääkitystäni, niin mitään jatkuvaa lääkitystä minulla ei ole koskaan ollut - eikä vielä ole. "Onneksi"!

Kuopion perusturva ja terveys (KYS) 19.12.2016 tarkastuksessa kaikki veriarvoni todettiin ns. erittäin hyviksi ja viimeksi 25.3.2017 mitattu verenpaineeni oli 113 / 66 ja pulssi 60, eli lähes samat silloin kun v. 1956 astuin varusmiespalvelukseenl