Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Eduskunnassa ja hallituksessa päätetään (17.03.2012)

Eduskunnassa ja hallituksessa päätetään (17.03.2012)

Yhtenä esimerkkinä suurimpien päättäjien osaamisesta, kun Kuopion kaupunginvaltuusto päätti 9.3.1998 silloisen kaupunginjohtajan Kauko Heurun (kok.) esityksestä äänin 51-8 "lahjanomaisesti myydä" Kuopion Energian, eli kuopiolaisten omistamat uunit ja sähköjohdot Espoon Sähkö Oyj:lle, pörssiyhtiölle. Suhteellisesti mitaten Suomen parhaimman energiamonopolin. Ilmeisesti Kauko kulki Jukka Pulkkisen perässä, sillä energiamonopoleiden myyntipalkkioden sanottiin tuolloin olevan jopa 10 % myyntihinnasta, joka olisi otettu n. 7 vuoden aikana kaupungin katteesta.

Lahjoittamisen puolesta tuolloin jaa-nappia painoivat mm. 4 silloista ja 2 entistä kansanedustajaa, joista kaksi entistä ministeriä. Onneksi tuo hanke, lähinnä toimintani vuoksi kaatui ja kuopiolaiset ovat säästäneet tähän mennessä n. 500-600 miljoonaa euroa. Koska samat osaajat ovat jaa tai ei nappia painamassa kaikkia meitä koskevista suurista asioista, on moni "pähkäillyt", että voiko osaaminen ja tietämys kasvaa Eduskuntaan matkustettaessa?

Kun lyhytnäköiset päättivät liittää meidät EU:n nettomaksajaksi säännöttömäksi ja kurittomaksi sanottuun sekamelskaan, sekä perustuslainvastaisesti Euroon, on ihmetelty, eikö kukaan ole päättäjiämme neuvonut, edes isä tai äiti, että älä koskaan käy ketään takaamaan? Eniten ihmetyttää, miksi niin monet isänmaallisiksi katsotut olivat niin innokkaasti puuhaamassa meitä EU:n torppariksi, joukko, joiden monet isoisät olivat 1918 jopa aseellisesti vastustamassa torppariutta?

Sen jälkeen, kun valtiolaivan ruoriin 1982 tarttui entinen Suomen Työväen Säästöpankin toimitusjohtaja, ylikorkean markan suojelija, joka sai johtoonsa vakavaraisen ja hyvinvoivan valtakunnan, "Urkin plantaasin", alkoi tahti muuttua. Tovereita on jätetty, optiomiehet ja keinottelijat korotettu arvoon arvaamattomaan.   

Niinpä suurten päättäjiemme kontolle on kirjattava mm. seuraavat typeryydet: Puolustusvoimien ja poliisin toimintakyvyn heikentäminen, maan myyminen ulkomaalaisille, maamiinoista luopuminen, hälytyskeskusten vähentäminen, kansallisomaisuutemme lahjanomainen myyminen, optiokulttuurin suosiminen, omaisuusveron poistaminen, kaivoksien "lahjoittaminen", huoltovarmuuden heikentäminen, "ilman ostaminen" 4,3 miljardilla eurolla utms-huutokaupasta, 3,3 miljardin euron arvoisten tietoliikennekanavien lahjoittaminen, Kymijoki-Mäntyharju kanavarakentamisen hylkääminen, haja-asutusalueiden jätevesisoppa, jne.  Tyrmistyttävää!

Sanotun kaltainen politiikka ja valtion hillitön velaksi eläminen on lopettava! Veroja enemmän hyvätuloisille ja rikkaille!

KALEVI KAUHANEN
Kapteeni evp.
Kaupunginvaltuutettu                                                                                                                                                             Kuopio