Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Energiasta kaikille suomalaisille! (30.9.2015)

Energiasta kaikille suomalaisille! (30.9.2015)

Kun ensinmäisen kerran otin julkisesti kantaa energiasta kirjoituksellani, ”Nopeasti ydinvoimalaa rakentamaan (SS 29.11.1995), niin sain kirjalliset nuhteet silloiselta Kuopion Kepun paikalliselta puheenjohtaja Esko Länsimieheltä, joka sanoi mm. että ”ydinvoima ei ole Keskustan linjan ja ohjelman mukaista”.

Kun Kuopion Energian pelastamiseksi otin ensimmäisen kerran kantaa kirjoituksellani, ”Myydäänkö vai lahjoitetaanko Energia” (SS 6.3.1998), niin 2 päivää myöhemmin eli 8.3.1998 alkoi minun lyöminen, eli ns. valtuustolistan (9.3.1998) käsittelyssä Kepun Suokadun piiritoimistolla 8.3.1998, jonne minut oli 3 silloista valtuutettua pyytänyt tulemaan, ”antamaan tietoa Energiasta”.

Siitä alkoi minun ”Energia painajaiseni” jota on jatkunut jo yli 17 vuotta, eikä loppua ole näköpiirissä. Muistettakoon, että Kuopion kaupunginvaltuuston kokouksessa 9.3.1998 kaikki Kepun, Kokoomuksen ja Demarien valtuutut olivat yksimielisesti ”lahjanomaisesti luovuttamassa Energiaa”, kuopiolaisten omistamia uuneja ja sähköjohtoja pörssin vietäväksi, eli Espoon Sähkö Oyj:lle.

Sanotun painajaiseni aloitti Kepun Toivo Yläjärvi, entinen ministeri ja kansanedustaja, silloinen Savon Sanomien toimitusjohtaja, jonka ”apulaisina Energiassa” toimi Savon Sanomien päätoimittaja Tapani Lepola sekä toimittajat Seppo Rönkkö, Jouko Juutilainen, Vesa Kärkkäinen ja Jukka Patrakka?

Yläjärven jälkeen sanottua lyömistäni on jatkanut mm. Kepun paikallinen puheenjohtaja Anne Ryhänen ja kansanedustaja Markku Rossi. Näin sitä miestä, joka on pelastanut Kuopion Energian, eli säästänyt Kuopiolle / kuopiolaisille n. 400 - 600 miljoonaa euroa tähän mennessä, on palkittu.

”Palkinnoista suurin on tietenkin se”, kun poliisit Antti Koivisto ja Tero Suhonen takavarikoivat ns. laittomasti minulta 22.3.2013 kaikki aseeni sanoen, että ”Anne Ryhänen ja Markku Rossi ovat tehneet sinusta rikosilmoituksen - olet liehunut aseitten kanssa torilla”. Mitään asiakirjaa sanotusta heillä ei ollut esittää?

Toisen rikosilmoituksen on (Pekka Karpansalon 29.7.2013 kertoman mukaan)  ilmeisesti tehnyt kaupunginjohtaja Petteri Paronen, joka oli Leila Savolaisen kuuleman huhun mukaan kutsunut 20.3.2013 palaveriin komisario Jari Uusitalon, turvallisuuspäälikkö (putkimies) Pekka Karpansalon ja kaupunginlakimies Vesa Toivasen? Sanottuja tietoja tukee poliisin lakimies Heikki Kössin 01.10.2013 kirjeessä sanotut ns. suulliset rikosilmoitukset, eli nro 8510/S/1699/13 ja nro 8510/R/8327/13?

Vasta neljännen (4) oikeuskäsittelyn jälkeen sain 19.12.2014 aseeni takaisin, eli ns. ”laitomaksi katsottava piinaaminen” kesti lähes kaksi vuotta? Siitä, ”kuinka paljon joidenkin  voiteluun on kaupungin verorahoja mennyt”, ei ole vielä tietoa? 

Tyrmistyttävintä, että minua jahdattiin ilmeisesti tarkoituksena: ”saada kapteeni Kalevi Kauhanen, turvallisuusmies, maanpuolustaja ja tiedustelumies niin lyödyksi - ettei hän voisi enää puolustaa Kuopion Energiaa”?

”Mutta valitettavasti” - en edes sitä pienintäkään rikkomusta ja/tai rikosta ole koskaan elämäni aikana tehnyt, ellei rikokseksi katsota sitä, että jo vuodesta 1957 alkaen olen laittanut ketaleita ja/tai rikollisia lainmukaiseen järjestykseen sekä - ”pelastanut Kuopion Energian! 

Olen sotilasvalan, tuomarinvalan sekä virkavalan vannonut ja toimin vieläkin sen mukaisesti!

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.
Kuopio

www.kalevikauhanen.fi