Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Eropäätös oli omani (17.1.2013)

Eropäätös oli omani 
(Tämä kirjoitus on julkaistu Savon Sanomissa 17.1.2013)

Hyvin lehtori Erkki Laitinen kirjoitti (SS 15.1.2013). Sillon kun joku henkilö hakee jotakin avoinna olevaa virkaa, hänen pitää virallisen hakemuksensa mukaan laittaa liitteeksi kaikki lainkelpoiset ja oikeaksi todistetut kopiot kaikista koulu- ja työtodistuksista sekä nimikirjanotteesta.
Silloin kun pyrkii johonkin luotamustehtävään, niin riittää, että osaa kehua itseään turuilla ja toreilla. Mitään koulu- tai työtodistusta ei tarvitse esittää. Tärkeintä on, että osaa olla hyvin vakuuttava, silloin kun mummoille ja ukoille itseään toreilla kehuu.
Päästäkseen johonkin tärkeään luottamustehtävään, esimerkiksi. kaupunginhallitukseen, niin vaaleissa saatu suurinkaan äänimäärä tai parhailla arvosanoilla suoritetut tutkinnot eivät riitä. Pitää päästä kyseisen kunnallisjärjetön ja vastaavan osaston sisäpiiriin, joka tekee lopulliset valinnat, eli jakaa paikat.
Kukaan ei ole pyytänyt minua eroamaan tai liittymään kepusta eikä persuista tai päinvastoin. Kaikki ratkaisut olen tehnyt yksin.
Silloin kun olin virassa, minun piti nähdä vänrikki Koskelasta sotamies Riitaojaan saakka eli kyetä katsomaan 360 asteen sektorilla. Vieläkin näissä luottamustehtävissä teen kuten ennen virassa ollessani.
Jos joku haluaa tulla kotiini tutustumaan kolmeen komerolliseeni, papereita, tikkuja ja levyjä, niin tietää minusta ja toiminnoistani enemmän ja ymmärtää paremmin minua.

KALEVI KAUHANEN
Kapteeni evp.
Kaupunginvaltuutettu (kesk.)
Kuopio