Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


EU, EMU, EVM ja Bobrikovit (2.9.2012)

Tätä 2.9.2012 kirjoitustani ei ole vielä julkaistu lehdissä.

Ilmeisesti suurin huijaus Suomen historiassa oli kun suomalaiset uunotettiin 1994 äänestämään Euroopan Unioniin (EU) liittymisen puolesta. Todellista tarvetta Unioniin ei ollut. Meillä oli EFTA, ETY ja ETA sopimukset.
EU:iin liittyminen avasi raollaan olleet ovet auki kasvottomille markkinavoimille, häikäilemättömille saalistajille sekä kansainväliselle järjestäytyneelle rikollisuudelle. Että näin tulee käymään oli tiedossa, mutta 57 % äänestäjistä ei uskonut asiantuntijoiden varoituksia. Kaikkea hyvää luvattiin. Mm., että EU:lta saamme paljon tukiaisia, itsenäisyys säilyy ja ulkomaiset investoijat tuovat paljon rahaa ja työpaikkoja Suomeen.
Päätöksenteostamme n. 70 % menee nyt EU:n piikkiin, mallioppilaaksi sanottu Suomi on nyt direktiivien kahlitsema holhousvaltio ja suhteellisti suurin EU:n nettomaksaja. Esim. 2009 maksoimme jäsenmaksua 753 miljoonaa euroa enemmän kuin mitä sieltä saimme. Sillä rahalla olisi monelle vanhukselle vaippoja vaihdettu, puolustusvoimia ja poliisia rahoitettu.
Lopullisen sinetin torppariudelle antoi perustuslainvastaisesti ilman kansanäänestystä EMU:uun eli euroon liittyminen 1999, jota etenkin silloinen pääministeri Paavo Lipponen (SS 5.11.1996) valtiovarainministerin ja presidentin tuella voimakkaasti ajoi, sanoen mm., että "EU ja Emu-prosessi ovat hyödyksi Suomelle, että sitä kautta tarjoutuu mahdollisuus tasapainottaa suurvaltojen politiikkaa ja vaikuttaa esimerkiksi Saksaan ja sen päätöksiin, ja on viisautta oivaltaa, että meidän on itse määriteltävä omat etumme ja toimittava päättäväisesti niiden puolesta" (SS 5.11.1996).
Vastaavasti samassa lehdessä oli artikkeli, jossa Ruotsin Emu-selvityksen tehneen komitean puheenjohtaja professori Lars Calmfors sanoo, että "Emu ei kiinnosta ruotsalaisia". Lahden takana oltiin viisaampia. Eivät lähteneet takaamaan Euroopan suurimpia pankkeja eli huippu rikkaita.
Ja sitten kaiken kukkuraksi juuri ennen juhannusta (2012) liittovaltioon tähtäävään Euroopan vakausmekanismiin (EVM) liittyminen, jossa heti kättelyssä Suomi maksaa 1,44 miljrdia, kokonaisvastuun ollessa 12,58 miljardia euroa, ja josta oikeuskansleri vaatii nyt valtionvarainministeriöltä selvitystä (SS 24.8.2012) huijattiinko taas eduskuntaa?
Erittäin huolestuttavaa on myös elintarviketuotantoketjumme järjestelmälliseksi nähty alasajo. Huoltovarmuus on mm. maassamme tuotetun viljan ja lihan osalta tällä vauhdilla muutaman vuoden päästä historiaa.
Vaikka sanotut ongelmat tiedetään, niin "Bobrikovit" vaan vannovat Kreikan avustamisen puolesta. Maan, jossa sotilasjuntan kaaduttua laivanvarustamot eivät ilmeisesti ole "veroja liiemmin maksaneet", josta kreikkalainen kriminologi Michel Koutouzis sanoo, että " laivojen omistajilla on sveitsiläisillä pankkitileillä monin verroin enemmän rahaa kuin ovat Kreikan saamat tukipaketit. Rahoja kontrolloidaan pöytälaatikkoyhtiöiden kautta. Se on petosta. Se on järjestäytynyttä rikollisuutta". Veroparatiisit siis kukoistaa.
Vastaavasti parlamentin jäsen, professori George Stathakis antaa ymmärtää, että laivanvarustamoiden ja huolintayhtiöiden verohelpotusten estäminen toisi vuodessa 700 miljoonasta yhteen miljardiin lisää verotuloja sektorilta, jossa harjoitetaan paljon veronkiertoa.
Kiireesti eroon EU:sta, Eurosta, löperöistä päättäjistä ja "Bobrikoveista"!

KALEVI KAUHANEN
Kapteeni evp.                                                                                                                                                                   Kaupunginvaltuutettu
Kuopio