Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


EU ja Energia (05.09.2010)

EU ja Energia

 

                      Suomen liittyminen 1.1.1995 Euroopan Unionin (EU) jäseneksi teki ilmeisesti suomalaisista suurimmat EU:n nettomaksajat asukaslukua määrällä ja/tai prosenteilla suhteellisesti mitaten, eli ei suinkaan saajaksi, - kuten ”jotkut veitikat EU:ta markkinoidessaan” kaikkea hyvää ennen liittymistä lupasivat? 

                      Samalla liittyminen avasi ns. hulvattoman maahantulon eli Suomeen virtaamiseen, - ”ketaleille ja kerjäläisille”. Iljettävää - mutta totta? Eli lehtitidon mukaan n. 100 rikollista tulee maahamme vuorokaudessa. Tymistyttävää. 

                      Äänestin 16.10.1994 sanottua EU:iin liittymistä vastaan, koska kaikilla asioita seuranneilla lukutaitoisilla suomalaisilla oli jo kauan ollut tiedossa asiantuntijoiden selvitykset siitä eli mihin EU:iin liittyminen lopulta johtaa.

                      Tyrmistyttävää, että ns. suurimpien puolueiden, eli kokoomuksen, demareiden ja keskustan suurimmat johtajat olivat viemässä suomalaisia EU:n suuriksi maksajiksi. Sen sijaan ruotsalaisten ja vihreiden pomojen myötämielisyyttä EU:ta kohtaan on helppo ymmärtää, sillä ilmeisesti heistä monella on ketale- ja/tai romaniperhe kotonaan asumassa ja syömässä.

                      Kun Kreikan ja muiden konkurssia hipovien maiden ”velkareppua” käydään purkamaan niin jäsenyyden kannattaminen saattaa sanottujen porukoiden pomojenkin taholla hiipua. Kun ennen jäseneksi liittymistä yksi ministeri, eli Jorma Huuhtanen, kysyi mielipidettäni EU:sta, niin sanoin, että jos sinua kovasti pelottaa, niin mieluummin Natoon kuin EU:iin.

                      Kun sanottuja olen kauan seurannut, niin ei ole ihme, että rehellisten ja isänmaallisten  suomalaisten oivallus siirtyä Perussuomalaisten leiriin on kasvanut voimakkaasti ja kasvaa edelleen. Vuosien myötä kun ymmärtää paremmin rehellisten siirtymän ja miten tiukassa ja/tai katoavaista voi kiitos sekä ystävyys olla.

                      Kun 1998 kävin puolustamaan Kuopion Energiaa eli kuopiolaisten omistamia uuneja ja sähköjohtoja, niin Teuvo Tirkkosta lukuunottamata, kaikki kepulaiset ”ystävät” kaikkosivat viereltäni. Ymmärrettävää, koska ”Energian lahjoittamisen” yksi pääarkkitehdeistä oli entinen kepulainen ministeri ja kansanedustaja Toivo Yläjärvi, joka tuolloin oli yhden suuren lehden toimitusjohtaja ja toinen pääarkkitehdeistä oli tuolloin virassa oleva ministeri / kansanedustaja Jorrma Huuhtanen. 

                      Kuitenkin toimieni ansiosta kuopiolaiset ovat säästäneet tähän mennessä ilmeisesti n. 500 - 600 miljoonaa euroa veroissa ja energiassa. Ainoa todellinen tukijani on ollut Pekka Rantala. Mutta, edes kahvikuppia suurin kaupunginjohto ei ole minulle ja Pekalle siitä hyvästä vielä tarjonnut, kiitoksesta puhumattakaan. Facebookissa työajalla istuvia virkamiehiä kyllä ymmärretään (SS 29.8.2010).

                      Kun 1997 edellistä paljon vähäisemmillä resursseilla kävin puolustamaan Savon Voimaa Vattenfallin ja sittemmin Eastern Groupin ”omistusta ja/tai hyökkäystä” vastaan, niin Savon Voiman neljä silloista suurinta luottamusjohtajaa ja yksi virkamies kiittivät minua siitä. Kiitän kyseisiä herroja kiittämisestäni.

                      Mutta - kun ns. "omakehu on nyt päällä",- niin sanottakoon, että silloin kun toimin Ilmavoimien Lennonvarmennusteknillisen Yhdistyksen puhenjohtajana (ILVTYry.) niin minulle annetun tiedon mukaan, - toimintani ansiosta, - ainakin v. 2010 sanotun yhdistyksen jäsenet saivat n. 750 euroa kuukaudessa enemmän palkkaa, - kuin vastaavasti esim. maavoimissa vastaavissa arvoissa toimivat toimiupseerit, - joskin paljon puuhaamistani muista eduista "pojat ovat menettäneet".

Eli, ns. "osaamaton ja/tai huonojätkä se tuo Kalevi Kauhanen on ilmeisesti aina ollut".  

                      Mutta sokerina pohjalla: Kun toimiessani 1977 - 1982 koko maata käsittävän sanotun  Ilmavoimien Lennonvarmennusteknillisen yhdistyksen puheenjohtajana ja saavuttaessani toimillani jäsenistölle, joidenkin mielestä jopa huikeita etuja, niin sanottu yhdistys ei ole minua vieläkään unohtanut. Joka vuosi yhdistys kutsuu minua, ensimmäistä kunniajäsentään, vuosikokoukseensa ja veljesillallisille.

 

KALEVI KAUHANEN

Kuopio