Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Euroopan ytimessä - torpparina ja maksajana (IL 7.9.2015)

”Euroopan ytimessä - torpparina ja maksajana”!                                                                                                          (Tämä kirjoitukseni on julkaistu Iltalehdessä 7.9.2014

On todella vaikeaa ymmärtää, että miten meillä Suomessa on voitu valita suurimmiksi päättäjiksi niin vähä-älyisiä ja/tai ketaleita, että he veivät meidät 1995 Euroopan Unioniin (EU) sekä perustuslain vastaisesti 1999 euroon (EMU), ”Euroopan ytimeen”, torppariksi ja maksajiksi. Tosiasiassa ytimen sijasta meidät vietiin satimeen.
            Kun Urkki jätti laivamme ruorin, niin valtion velkaa oli euroissa mitaten n. 3 miljardia. Sen jälkeen, kun ruoriin 1982 tarttui Suomen Työväen Säästöpankin entinen toimitusjohtaja, ylikorkean markan suojelija, alkoi tahti muuttua. Nyt Suomella on mm. valtionvelkaa yli 95 miljardia euroa. Köyhät kyykkyyn, optiomiehet ja ketaleet kunniaan?
          Ilmeisesti suurin huijaus Suomen historiassa tapahtui kun suomalaiset valtiojohtoisesti uunotettiin 1994 äänestämään EU:iin liittymisen puolesta. Todellista tarvetta Unioniin ei ollut. Meillä oli EFTA, ETY ja ETA sopimukset. Keteleet olivat asialla.
          Kaikkea hyvää luvattiin. Mm., että EU:lta saamme paljon tukiaisia, itsenäisyys säilyy ja ulkomaiset investoijat tuovat paljon rahaa ja työpaikkoja Suomeen.
Eniten ihmetyttää, miksi myös vasemmalla oleva joukko, joiden isät tai isoisät olivat 1918 jopa aseellisesti vastustaneet torppariutta, olivat nyt niin innokkaasti puuhaamassa EU:iin menoa? Päätöksenteostamme menee nyt n. 70 % EU:n piikkiin, mallioppilaaksi sanottu Suomi on direktiivien kahlitsema holhousvaltio ja suhteellisti suurin EU:n nettomaksaja. Että näin tulee käymään oli tiedossa, mutta 57 % äänestäjistä ei uskonut rehellisten asiantuntijoiden varoituksia. Lahden takana Ruotsissa oltiin viisaampia. Eivät lähteneet huijattaviksi ja maksajiksi.
          Liittyminen EU:iin avasi raollaan olleet Suomen ovet auki kasvottomille markkinavoimille, häikäilemättömille ketaleille sekä kansainväliselle rikollisuudelle. Kun sanottuun lisää mm. maanpuolustuksemme alasajon, maamiinoista luopumisen, hälytyskeskusten määrän puolittamisen, ulkomaalaispykälän poistamisen, kansallisomaisuuden luovuttamisen, maan myymisen ulkomaalaisille, optiokulttuurin suosimisen, omaisuusveron poistamisen, kaivoksien ja Euroopan kahden suurimman apatiittiesiintymän "lahjoittamisen”, huoltovarmuuden heikentämisen, "ilman ostamisen" 4,3 miljardilla eurolla utms-huutokaupasta, 3,3 miljardin euron arvoisten tietoliikennekanavien lahjoittamisen, Kymijoki-Mäntyharju kanavarakentamisen hylkäämisen, haja-asutusalueiden jätevesisopan, elintarviketuotantoketjumme ja huoltovarmuutemme heikentämisen, jne. - pitkä luettelo, niin pelimiehet ja/ketaleet ovat ilmeisesti hyvin tyytyväisiä saavutuksistaan?
          Vaikka omat ongelmat on tiedostettu, niin Kreikalle kyllä ollaan euroja auliisti lahjoittamassa, maalle joka ei ilmeisesti koskaan maksa velkojaan. Sotilasjuntan kaaduttua Kreikan kaikkein rikkaimmat, mm. laivanvarustamot, joiden ansiosta Sveitsin pankit ja veroparatiisit kukoistaa, eivät tiettävästi ole "veroja liiemmin maksaneet"?!
          Kun sanottua vertaa siihen, että yhteen tärkeinmistä, eli omaan sähköä tuottavaan voimalaan ei valtiota rahaa juuri liikene, niin pöyristyttää. Euroopan ytimessä oleminen on tullut meille kalliiksi ja jatkossa vielä kalliimmaksi. Niin kalliiksi, että nykyinen presidentti ja hänen 3 edeltäjäänsä voivat olla ylpeitä saavutuksistaan, eli EU:sta, eurosta sekä mm. "islaminuskoisista maahanmuuttajista (IL 3.9), sekä siitä että ns. pääasiassa islaminuskoiset terroristit ja rikolliset osin hallinnoivat sekä pyörittävät Afrikkaa ja osin myös Eurooppaa"?
          Sanotun kaltainen politiikka, valtion hillitön velaksi eläminen sekä Brysselissä rypeminen on lopettava! Veroja enemmän hyvätuloisille ja rikkaille! Rikolliset ja terroristit kuriin, eroon EU:sta ja eurosta!

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.
Kuopio