Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Kalle Keinäselle heinäkuussa 2011

Lähetän tässä sinulle liitteenä muutamia kirjelmiä, joista selviää Kuopion Energian pelastamista varten tehdyt asiakirjat, kirjoitukset, niiden laatijat ja todellinen ”Energian pelastaja”. Kun tarvitset antaa oikeaa tietoa ”Energiakolmikon” tekemistä töistä, kuka mitäkin on tehnyt ja/tai kirjoittanut, niin käytä hyväksesi näitä tietoja.

Kun Kuopion kaupunginvaltuuston 9.3.1998 Kuopion Energian ”lahjoituspäätöksen” jälkeen kävin ”puuhaamaan/organisoimaan valitusrulettia”, niin tarvitsin mukaan ”juoksupojaksi” valtuutetun, joka pääsee viemään suoraa tietoa Kuopion kaupunginjohtajalle sekä ”suurille päättäjille”, ja saa tarvittavat tiedot/kopiot helposti ja ilmaiseksi kaupungin arkistoista, paremmin kuin tavallinen kuopiolainen. Tuon juoksupojan nimen antoi sinulle Terttu Nevalainen. Todellinen ”osaamisesi” paljastui minulle, entiselle sotakoulun opettajalle, jo koululautakunnan vuosina 1989-1992.

Olet ns. nollamies, mutta itsesi kehumisessa ja/tai valehtelemisessa olet ilmeisesti Kuopion ellei peräti koko Suomen parhaita. Siinä Sinä Kalle olet aivan huippu, että osaat niin vakuuttavasti uskotella ja valehdella ihmisille. Vaikka olen antanut Sinun kirjoittaa nimesi moniin kymmeniin laatimiini asiakirjoihin, niin se ei oikeuta sinua sanomaan (valehtelemaan), että ne on tehty yhdessä. Kaikki asiakirjat ja kirjoitukset olen laatinut yksin. Mitään varteenotettavaa ajatusta/esitystä Energian pelastamiseksi en ole sinulta vielä saanut.

Osaava ja isänmaallinen Pekka Rantala on myös laatinut yksin kaikki asiakirjat ja kirjoitukset joita sinun nimissäsi on sittemmin tuotu julki.
Kun energiavääntöön liittyviä minun laatimia asiakirjoja ja kirjoituksia on kertynyt jo 149 kpl, joissa 444 lehteä ja Pekka Rantalan laatimia 75 kpl, joissa 170 lehteä, niin sinä Kalle et ole laatinut vielä sitä ainuttakaan paperia. Kaikki sanotuissa luetteloissa sinun nimissäsi olevat kirjelmät ja kirjoitukset on laatinut joko Pekka Rantala tai Olavi Snellman.

Liitteenä olevat asiakirjat eivät ole salaisia, päinvastoin. Noudatan edelleen virkavalani velvoitetta myös asiakirjoja ja kirjoituksia laatiessani.

Pyysin sinulta 10.12.2008 puhelimitse ja sähköpostilla, että annat minulle oikeaksi todistetut tiedot: 1) ammattikoulussa suorittamistasi sähköasentajan tutkinnoistasi, 2) niistä ”lisensseistä” minkälaisia sähkötöitä sinä saat tehdä, 3) Tietomiehen Työteknillisenkoulun todistuksesta ja 4) oikeudesta käyttää Työteknikko nimitystä.
Sanotun sähköpostikirjeen lähetin tiedoksi 1.2.2009 myös Pekka Rantalalle ja asianajaja Pauli Markkaselle. Miksi et ole antanut minulle vieläkään sanottuja tietoja?

Ystävällisin terveisin

Kuopio 25.07.2011

     Kalevi Kauhanen
     Kapteeni evp.

LIITTEENÄ

1. Luettelo 29.01.2008 ”energiakolmikon” kirjoituksista sekä allekirjoittamista kirjelmistä, jossa kyseisen kirjelmän ja/tai kirjoituksen laatijan nimi on kirjoitettu lihavoidulla tekstillä, 14 lehteä.
2. Luettelo 25.01.2009 niiden kirjelmien laatijoista ja lehtikirjoitusten kirjoittajista, jotka eivät käy selville 29.01.2008 luettelosta lihavoidulla tekstillä kirjoitettuna, 2 lehteä.
3. Luettelo laatimistani asiakirjoista ja kirjoituksista 25.01.2009, 8 lehteä.
4. ”Kauhanen Energian pelastajana 21.11.2008”, 2 lehteä.
5. Työurastani, koulutuksestani ja vähän muustakin 22.07.2008, 3 lehteä.
6. Vertailu tutkinnoista 1985, 1 lehti.
7. Kalevi Kauhanen_ Esittely 23.05.2011, 1 lehti.
8. Kalevi Kauhanen_Mielipiteeni, 2 lehteä.

 Lisäys 07.08.2012

Tämän Kalle Keinäselle 25.07.2011 sähköpostina lähettämäni kirjeeni lähetin vielä edelleen  08.08.2011 Kallelle, kaikille Kuopion kaupunginvaltuutetuille, kaupunginjohtaja Petteri Paroselle sekä monille muille kuopiolaisille.
Vieläkään Kalle ei ole vastannut eikä esittänyt minulle pyytämiäni todistuksia nähtäväkseni.


  

   Kalevi Kauhanen
   Kapteeni evp.
   Kuopio