Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Kansallisomaisuus ja sen lahjoittaminen? (06.03.2016)

”Kansallisomaisuus ja sen lahjoittaminen”! 06.03.2016

Korpilampi-seminaarista 5.- 6.9.1977 alkaen, jonka kokoonkutsujana oli silloinen pääministeri Kalevi Sorsa (sd.), alkoi tapahtua. Kun aiemmin demarit olivat jopa apteekkeja sosialisoimassa, niin sanotun seminaarin jälkeen ”demarit ovat menneet monesti jopa kokoomuksen ohi oikealta”. 

”Urkki jätti perintönään” 1982 lähes velattoman ja hyvinvoivan valtakunnan. Kun Urkin jälkeen ruoriin tarttui Töyrin joukossa pikakivääriä kantanut sotamies, niin tahti muuttui. Turhaan ei ole sanottu, että Suomen Pankin pääjohtaja Rolf Kullbergin kanssa ”päiväkahvia juonut” Mauno Koivisto aiheutti ns. korkeanmarkan politiikallaan Suomen ensimmäisen todellisen laman, jossa rikkaat rikastuivat, köyhäkansa ja eläkeläiset joutuivat maksajiksi. Mm. minulla vero nousi 28 prosentista 38,5 prosenttiin, eli 10,5 %.

Valtion ns. kansallisomaisuuden myynti sai alkunsa eduskunnan 01.04.1998 päätöksellä, jossa Imatran Voimasta ja Nesteestä tehtiin yhtiöt. ”Pääarkkitehtinä” oli tuolloin Kauppa- ja teollisuusministeri Antti Kalliomäki (sd.). Siitä alkoi Fortum, Sonera, Kemira, Enso, Rautaruukki, Digita, Elenia, Carum jne. - pitkä luettelo, eli kansallisomaisuuden alasajo ja myynti alehintaan - ”lahjoittaminen”.

Jo vuosikymmenien ajan olen sanonut, että ”Energialaitosten ja -yhtiöiden myynti ulkomaalaisten omistamaan pörssiin on kuin asevaraston avainten luovuttaminen  vihollisille”. Kauan on myös sanottu, että ”periatteessa kaikki Islaminuskoiset maahamme tulleet ovat kuin räjähdyspommi, odottaen vain sytytintä ja käskyä räjäytykseen, muistaen äärijärjestöjen, mm. Boko Haram, Isis, Al Caida, Al-Shabaab ja Taliban jne., opit ja teot”.

Ilmeisesti kaikkein kalleinmaksi meille suomalaisille - koko Suomen historiassa ja sanotussa valtiojohtoisessa huijauksessa on tullut Martti Ahtisaaren (sd.), Esko Ahon (kesk.) ja Paavo Lipposen (sd.) aikainen toiminta, liittyä Euroopan Unioniin (EU) 1995 ja Euroon (Emu)1999? Toimet, joiden seurauksena olemme ”kilttinä torpparina ja mallioppilaana” suhteellisesti EU:n suurin nettomaksaja, jossa mm. rikkaat veronkiertäjät ja/tai ketaleet rikastuvat ja vähäosaisimmat sekä eläkeläiset joutuvat suurimmiksi maksajiksi, jatkossa vielä paljon enemmän, ruokajonojen kasvaessa?

”Korruptio, veronkierto, rosvoparoonien edut sekä etenkin energiayhtiöiden  ja -liikelaitosten myyminen ulkomaalaisille pörssiin on nyt pop”. EU:n ”parhaista palkinnoista” on Venäjän pakotteet, joista eniten kärsivät meidän maanviljelijät. Sanotunlaisilla EU:n  palkinnoilla ja menolla meiltä loppuu ennenpitkää maanviljelys ja sen jälkeen paljon muuta.

Tyrmistyttävää, että Kreikalle, jossa huippurikkaat laivanvarustajat eivät juuri veroja maksa sekä ”laittomien mamujen” ylläpitoon riittää Suomen valtiolta rahaa yltäkyllin, mutta ei edes omien voimaloiden hankintaan niin, että olisimme sähkössä aina kovimmilla pakkasillakin omavaraisia. Keskimäärin maahamme tuodaan n. 15 % sähköä, mutta 7.1.2016 maahamme tuotiin ulkomailta (Venäjältä ja Ruotsista) peräti 28,5 % kuluttamastamme sähköstä. Eihän millään muulla kuin sähkön puutteella saada valtakuntaa niin helposti toimintakyvyttömäksi. Jo 20 %:n puute olisi painajainen, jolloin joutuisimme tiukkaan säännöstelyyn. 

Muistettakoon Mauno Koiviston, Martti Ahtisaaren ja Tarja Halosen aikana tapahtuneet mm. seuraavat hölmöydet: Reserviarmeijamme pienentäminen, maamiinoista luopuminen, hälytyskeskusten määrän puolittaminen, ulkomaalaispykälän poistaminen, maan myyminen ulkomaalaisille, optiokulttuurin suosiminen, kaivoksien ja Euroopan kahden suurimman apatiittiesiintymän "lahjoittaminen”, huoltovarmuuden heikentäminen, "ilman ostaminen" 4,3 miljardilla eurolla utms-huutokaupasta, 3,3 miljardin euron arvoisten tietoliikennekanavien lahjoittaminen, Kymijoki-Mäntyharju kanavarakentamisen hylkääminen, haja-asutusalueiden jätevesisoppa jne. - saavutukset ja teot, joista pelimiehet ja/tai ketaleet ovat ilmeisesti hyvin tyytyväisiä ja ylpeitä?

Nyt ei enää puutu muuta kuin, että Metsähallituksesta eli valtion metsistä, liikelaitoksesta, tehdään ensin yhtiö ja sitten n. kolmasosa (1/3) koko Suomen pinta-alasta lahjoitetaan tai myydään pilkkahintaan ulkomaille - pörssiin?
Olisi jo aika saada ”hölmöjen päätösten tekijät ja esittelijät vastuuseen ja maksamaan epäisänmaallisista toiminnoistaan”?

Rajat kiinni, itsenäisyys ja isänmaallisuus kunniaan! Kiireesti eroon EU:sta, Eurosta, ketaleista ja vähä-älyisistä päättäjistämme! ”Laittomat ja rikolliset mamut on palautettava kiireesti sinne mistä he ovat tulleet”!

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.
Kuopio