Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Kirje / valtuustoaloite kaupunginvaltuutetuille 18.02.2008

Oheinen sähköpostikirje lähetetty Kuopion kaupunginvaltuutetuille 18.02.2008


Arvoisa Kuopion kaupunginvaltuuston jäsen
KUOPIO

Kerroin Teille 11.11.2007 lähettämässäni sähköpostiviestissä, että tulen tekemään seuraavassa valtuuston kokouksessa valtuustoaloitteen Kuopion kaupungin ja sen konserniin kuuluvien yhtiöiden erityistilintarkastuksen suorittamisesta.
Vaikka aloitteessa oli jo kuuden valtuutetun nimet, niin en sitä silloin jättänyt, eli tein kuten lakimieheni, asianajaja Pauli Markkanen oli asian aiemmin ilmaissut. Markkasen näkemyksen mukaan ilmeisen tahdikkainta kaikkien valtuutettujen kannalta ja asian eteenpäin viemiseksi oli aloitteen jättäminen vasta sen jälkeen, kun poliisi on aloittanut ”Kuopas sotkujen” tutkimisen.
Nyt aloitteen voi tehdä vapain mielin, sillä poliisitutkimus sanotun asian tiimoilta on käynnistynyt.  
Oheisena valtuustoaloite, jonka tulemme jättämään valtuuston 25.02.2008 kokouksessa. Toivon Teidän suhtautuvan aloitteeseen myönteisesti.
Kaikkea hyvää Teille toivottaen!
Ystävällisin terveisin

Kalevi Kauhanen
(017) 282 8844 ja 041 436 8398
www.kalevikauhanen.net


VALTUUSTOALOITE ERITYISTILINTARKASTUKSESTA 

Valtuuston työjärjestykseen viitaten me allekirjoittaneet Kuopion kaupunginvaltuuston jäsenet esitämme, että Kuopion kaupunginhallitus teettää välittömästi erityistilintarkastuksen vuosilta 2002 - 2007, riippumattomalla ja luotettavalla tilintarkastusyhteisöllä, joka koskee koko Kuopion kaupunkia ja kaikkia Kuopion kaupungin yli viisikymmentä (50) prosenttisesti omistamia tytäryhtiöitä.

Kuopiossa  18.02.2008

Kaupunginvaltuutettu
                                                              Kalevi Kauhanen

Muut allekirjoittajat: