Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Köyhien suomalaisten alasajo! (24.5.2017)

Köyhien suomalaisten alasajo! (24.5.2017)

Sen jälkeen kun ”Urkin jälkeen 1982 laivamme ruoriin tarttui Mauno (sd)", alkoi köyhien alasajo. Oliko toiminnan pohjana mm. ”demareiden ns. Korpilammen seminaarissa 5.-6.9.1977 tehdyt päätökset, että ”rikkaat rikkaammiksi ja köyhät kyykkyyn”? Ylikorkealla markalla aiheutettiin Suomen suurin lama. Kun markkaa olisi pitänyt devalvoida n. 20-25 %, niin sitä revalvoitiin!

Suomen liittyminen ”Maunon ansiosta” Euroopan Unioniin (EU), avasi raollaan olleet ovet auki kasvottomille markkinavoimille, häikäilemättömille saalistajille sekä kansainväliselle rikollisuudelle. Että näin tulee käymään oli tiedossa, mutta liittymisestä päätettäessä enemmistö kansanedustajista taipui ketaleiden tahtoon.

Ennen kansanäänestystä 1994 kaikkea hyvää luvattiin, mutta toisin on kuitenkin käynyt!! Se oli suurinta ”valtiojohtoista huijasta”? Silmiinpistävinpinä muutoksina tästä on nähty voimakkaasti lisääntynyt talous-, mamu-, huume- yms. rikollisuus, johtoportaan häikäilemätön oman edun tavoittelu, valtion omistaman omaisuuden yksityistäminen sekä kansan kahtia jakaminen A ja B luokan kansalaisiin? Tavoitteena ilmeisesti oli, että ”tovereille ei jätetä - köyhä kansa ja eläkeläiset kyykkyyn”?

Kun 1986 eduskuntavaalien jälkeen Mauno oli saanut vihiä Paavo Väyrysen suunnittelemasta uudesta isänmaallisesta hallituksesta, niin hän teki 1987 ”vähemmän ymmärtävästä pääministerin (kok.)” ja alamäkeen meno jatkui kiihtyvällä vauhdilla!

Toiminnoillaan Mauno aiheutti Suomen historian suurimman laman, jonka pääasiallisina maksajina ovat köyhät ja eläkeläiset! Mm. minulla vero nousi 10,5 %.

Ja sitten käytiin valtion talouden paikkaamiseksi yksityistämään, eli ns. lahjanomisesti luovuttamaan kansallisomaisuuttamme pörssin vietäväksi. Tuottavin valtion omaisuus myytiin alehintaan ja kun tämä ei riittänyt, niin piti hakeutua EU:n siipien suojaan torppariksi, periatteella ”en minä mutta kun EU:n pojat käskevät”.

Koska tämäkään ei riittänyt, niin piti mennä vielä ilman kansanäänestystä Euroon! "Samaa jatkoivat Martti ja Tarja (sd.)"? Nyt olemme suhteellisesti suurin nettomaksaja ja mm. ”maatalous on ilmeisesti sopimuksen mukaan aiottu pistää kuralle Suomessa”? Mm. "maamiinoita luovuttiin, maata käytiin myymään ulkomaalaisille ja kaksoiskansalaisuus siunattiin"? Valtion velkaa on jo n. 110 mrd. euroa?

Tuottavin suomalainen pääoma on valtaosin siirtynyt monikansallisten pörssiyhtiöiden omistukseen alihintaan. Yhtenä esimerkkinä energia! Ilkeintä, että huimista voitoista, suomalaisen työn ja pääoman tuloksista, tilitetään Suomeen vain murusia. Kun yhtiöllä alkaa mennä huonommin, niin ensin pistetään suomalaiset työntekijät pihalle.

Suurinmiksi Manun saavutuksiksi näyttää jääneen ketaleiden huikeat palkankorotukset ja yhä kasvavat nälkää näkevien pitkät ruokajonot?
Kun nyt vielä ”kaiken kukkuraksi ketaleiden veronkiertoa yritetään saada hallintorekistöllä lailliseksi”, niin kyllä siinä riittää aihetta kovaan juhlimiseen?

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.
Kuopio
www.kalevikauhanen.fi