Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Maanpuolustus ja huoltovarmuus asetettava etusijalle (SS 13.5.2016)

Maanpuolustus ja huoltovarmuus asetettava etusijalle! 13.5.2016

Jostakin syystä Pentti Tuoviselle (SS 08.05) on muodostunut vääränlainen käsitys minun maanpuolustukseen liittyvistä tiedoistani ja taidoistani, vaikka maanpuolustushengen olen saanut jo ns. äidinmaidon mukana? 

Kun ministeri Jorma Huuhtanen (kesk.) kysyi ennen 1994 kansanäänestystä mielipidettäni Euroopan Unioniin (EU) liittymisestä niin sanoin, että ”jos pelottaa niin on liityttävä Natoon, mutta ei missään tapauksessa Euroopan unioniin, Natosta saamme tarvittaessa sotilaallista apua, mutta EU:sta emme mitään apua saa, joudumme vain torppariksi ja suureksi maksajaksi”.

Olen jo kauan sanonut, että sellainen päättäjä joka on äänestänyt Euroopan Unioniin ja euroon (EMU) liittymisen puolesta, on katsottava vähä-älyiseksi, huonosti koulutetuksi ja/tai ketaleeksi. Euroopan Unioniin ja euroon menon jälkeen alkoi varsinainen maanpuolustuksemme alasajo. Esim. Suomen valtion kun piti tehdä velkaa, että sai annettua Kreikalle (Saksalle ja Ranskalle) rahaa, jota Kreikka ei koskaan maksa takaisin.

Vieraaseen valtakuntaan hyökkäystä suunnitteleva laskee sekä vertaa kuluja saavutettavaan hyötyyn nähden ja toimii sen mukaisesti. Siksi itsenäisyyden säilyttämisessä vahva ja uskottava oma puolustuskyky on kaikkein tärkeintä! Maanpuolustuksemme heikentämisessä, mm. reserviarmeijan pienentäminen kolmannekseen ja jalkaväkimiinoista luopuminen on katsottava maanpetturuudeksi. 

Olemme nyt suurten päättäjiemme ansiosta suhteellisesti suurin EU:n nettomaksaja ja mallioppilas myös maanpuolustuksen ja huoltovarmuuden alasajoon liittyvissä toiminnoissa, valitettavasti!
Lisää ”energistä puolustustietoa” löytyy kotisivuiltani  www.kalevikauhanen.fi (n. 400 sivua).

Veronkiertäjät ja ”rosvoparoonit” kuriin! Isänmaallisuus ja maanpuolustus kunniaan! Veroja enemmän hyvätuloisille ja rikkaille! EU:sta ja eurosta eroon! Natoon liittyminen esille!

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.
Kaupunginvaltuutettu (sit.)
Kuopio