Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Natoon liittyminen esille! (KL 16.8.2014)

Natoon liittyminen esille! (KL 16.8.2014)    

Kun ennen 1994 EU-vaaleja yksi kuopiolainen ministeri/kansanedustaja kysyi mielipidettäni Euroopan Unioniin (EU) liittymisestä, niin sanoin: "Jos itäinen naapuri pelottaa, niin Natoon, mutta ei EU:iin. Natossa saamme tarvittaessa myös sotilaallista apua, EU:ssa joudumme vain maksajiksi".                                                                              

Ilmeisesti suurin huijaus Suomen historiassa tapahtui, kun pelimiehet uunottivat äänestämään EU:iin liittymisen puolesta. Kaikkea hyvää luvattiin. Mm., että EU:lta saamme paljon tukiaisia, itsenäisyys säilyy ja ulkomaiset investoijat tuovat paljon rahaa ja työpaikkoja Suomeen. Todellista tarvetta Unioniin ei ollut. Meillä oli EFTA, ETY ja ETA sopimukset.                                                                                                                                                         

Liittyminen avasi raollaan olleet ovet auki kasvottomille markkinavoimille, häikäilemättömille saalistajille sekä kansainväliselle järjestäytyneelle rikollisuudelle. Se, että näin tulee käymään oli tiedossa, mutta 57 % äänestäjistä ei uskonut asiantuntijoiden varoituksia. Lopullisen sinetin "torppariudellemme" antoi perustuslainvastaisesti ilman kansanäänestystä EMU:uun (Euroon) liittyminen 1999, jota etenkin silloinen pääministeri voimakkaasti ajoi, antaen ymmärtää, että "päästään Euroopan ytimeen, EU ja EMU-prosessi ovat hyödyksi Suomelle". (SS 5.11.1996), mutta - kuinkas kävi.                                                                                                                                     

Päätöksenteostamme valtaosa menee nyt EU:n piikkiin, Suomi on direktiivien kahlitsema holhousvaltio ja suhteellisti suurin EU:n nettomaksaja. Poistettiin laista ulkomaalaispykälä ja käytiin "lahjoittamaan" kansallisomaisuutta.                                                                                                                                      

Seurauksena, että suurin osa parhaista yhtiöistämme on nyt häikäilemättömien monikansallisten pörssiyhtiöiden omistuksessa, maata myyty lentokenttien sekä sotilastukikohtien nurkilta ulkomaalaisille, Euroopan parhaimmat apatiittiesiintymät "lahjoitettu kaupantekijäisinä", energiasta tehty keinottelijoiden paratiisi yms.            

Tyrmistyttävintä, että EU:n mallioppilaaksi sanottu Suomi joutuu nyt syyttä kärsimään mm. Venäjän vastaisista "aiheettomista pakotteista". "Urkki" sanoi muinoin, että ystävät pitää olla lähellä ja viholliset kaukana. Nyt näyttää siltä, että "ystävästä ollaan tekemässä vihollista".                                                                                                   

Kun EU:n pakote-toimiin lisätään "rapakontakaisten uhoamiset, niin hölmöys on muodostumassa kylmäksi- ellei peräti lämpimäksisodaksi". Jos vielä otetaan huomioon mm. puolustusvoimien ja poliisin toimintakyvyn heikentäminen, maamiinoista luopuminen, hälytyskeskusten vähentäminen, koulujen lakkauttaminen, yms. (pitkä luettelo), niin "suurilla päättäjillämme riittänee aihetta ylpeilyyn".                                                                          

EU:n hölmöilystä ja maksumiehen roolista on päästävä irti. Hyvät välit etenkin lähinaapureiden kanssa ovat elintärkeitä. Keskusteluyhteys itään säilytettävä, kaupallisia liiketoimintoja jatkettava ja uusia kehitettävä. EU:sta ja eurosta eroon! Natoon liittyminen otettava etusijalle!                                                                                        

Kalevi Kauhanen                                     Kuopio