Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


"Oikeus on sitä sun tätä" (25.12.2013)

Oikeus on "sitä sun tätä" (25.12.2013)

Kun Kuopion Opiskelija-asunnot Oy:n (Kuopas) hallituksen puheenjohtajana toimiessani esitin 23.8.2006 Erkki Karvosen toiminnoista (isoista rötöksistä) johtuvaa erityistilintarkastusta ja poliisitutkintaa, niin en arvannut, että siitä tulisi näin "pitkäjänteinen". Ks. Savon Sanomat 24.12.2013, "Kuopas-juttu takaisin hovioikeuteen".

Ilmeisesti minut kutsutaan taas hovioikeuteen todistamaan ja joudun "opiskelemaan / kertaamaan" kaikki n. 53 cm paksussa asiakirjanipussa olevat tiedot kolmannen kerran. Ensimmäisen kerran todistin käräjäoikeudessa 13.1.2010 ja toinen kerta oli hovioikeudessa 20.1.2011. Elämäni kallein "harrastus" on ollut Kuopion Energian pelastaminen ja toiseksi kallein on ollut sanottu Kuopas-juttu.

Erona sanottuihin on, että "Energian pelastamisessa" olen tähän mennessä toiminnoillani säästänyt kuopiolaisille energia- ja verokuluissa n. 600-700 miljoonaa euroa, mutta Kuopas-jutussa, "paljon vähemmän". Kuopas-juttujen takia ns. ylimääräisiä lähtöjä erilaisiin palavereihin yms. kaupunki- ja/tai vapaa-ajanasunnoltani jouduin vuosien 2006-2011 aikana tekemään yhteensä 84 kertaa sekä tarkastamaan ja korjaamaan kotonani kaikki toimitusjohtajan ja asianajajan laatimat tutkintaan liittyvät asiakirjat, satoja sivuja, "talkootyönä".

Kuopion Energian pelastamisesta sain sentään korvauksena pilalapiirtäjä Ilkka Toivasen piirroksen "Uunien pelastajakin juhlii räväkästi" (SS 12.01.2013). Kun käräjälautakunnassa istuin 8 vuotta (1993-2000), niin "Debet & Kredit kurssin käyneenä" totesin, että poliisissa ei ole ilmeisesti kovin monta jolla olisi ammattitaitoa, tutkia ketaleiden talousrikoksia. Sama koskee ilmeisesti oikeuslaitosta. Eihän pienipalkkaisiin virkoihin hakeudu huippuosaajia.

Sellaisia osaajia kuten Ernst & Young Oy:n tilitarkastaja Johanna Heikkinen on, tarvittaisiin monia kymmeniä poliisiin sekä oikeuslaitokseen. Ellei parannusta tapahdu, niin ketaleiden rahansiirto veroparatiiseihin jatkuu kiihtyvällä vauhdilla.

Ilmeisesti Energia- ja Kuopas-juttuihin liittyen, poliisi vei 22.3.2013 minulta, turvallisuusmieheltä, rajavartija evp ja ammattisotilas evp, 4 pistoolia, 3 kivääriä ja 2 haulikkoa, ilmeisesti niiden Kuopion kaupungin viroissa ja/tai luottamustehtävissä olevien henkilöiden toimesta, joiden pitäisi "istua kaltereiden takana".

Mutta, jos minua ei ketaleiden taholta pistetä multaan, niin tulen jatkamaan jo hyvin nuorena omaksumallani linjalla, "rötösherrat kiikkiin".

KALEVI KAUHANEN

Kapteeni evp. Kuopio

www.kalevikauhanen.fi