Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Savon Sanomien "kiitos Kuopion Energian pelastajalle" 25.3.2000

Savon Sanomien ”kiitos Kuopion Energian pelastajalle” 25.3.2000

Pekka Kantanen, Jukka Pulkkinen, Hannu Isotalo ja Toivo Yläjärvi ”olivat ne pääpelimiehet, jotka olivat 1998 lahjanomaisesti luovuttamassa Kuopion Energiaa (KE) - kuopiolaisten omistamia ja maksamia uuneja sekä sähköjohtoja - pörssin vietäväksi”? 

SS:ssa oli lauantaina 25.3.2000 KE:n hallintojohtaja Kauko Heikkisen kirjoitus, ”Valtaeliitin epäpyhäliitto ja Energia-hanke”, jossa Kalevi Kauhasta lyötiin 14 kertaa nimellä mainiten. Kirjoituksen lopussa oli Savon Sanomien toimituksen ilmoitus, että ”Kuopion Energia-asiassa on puolin toisin kerrottu kaikki oleellinen. Näin ollen päätämme keskustelun tältä osin tähän Kuopion Energian pitkähköön vastineeseen ja palaamme asiaan, mikäli uutta keskustelunaihetta ilmenee”. (Ks. LIITE)

Niin epäasiallista ja virheitä täynnä olevaa kirjoitusta en ole koskaan sitä ennen enkä sen jälkeen nähnyt. Saadun tiedon mukaan ”kirjoituksen oli laatinut ilmeisesti Jukka Pulkkinen”? Vertaa em. kirjoituksessa olevia tietoja laatimassani - ”Numerotietoa Kuopion Energiasta 29.4.2008" oleviin tietoihin, jossa laskelmieni numerotiedot ovat peräisin  KE:n ns. virallisista vuosikertomuksista v. 1996 - 2007. (Ks. www.kalevikauhanen.fi - R 2 kohdat 1 - 4)

Kun kävin maanantaina 27.3.2000 henkilökohtaisesti tapaamassa SS:n toimitusjohtaja Tapani Lepolaa ja pyytämässä lupaa kirjoitukseni julkaisemiseen, niin hän ei antanut lupaa minun vastineelleni, vaikka jo siihen mennessä olin toiminnoillani säästänyt mm. Savon Sanomille melkoisen rahakasan Energiassa ja veroissa! Voi vain arvailla, että ”kuinka paljon voitelurahaa oli päätoimittajan pussiin jostakin tupsahtanut?” Vaikka jotkut  ystävistäni yllyttivät, niin en käynyt ”voimakkaampiin kiitostoimiin - painoin villaisella”!

Muistettakoon, että Toivo Yläjärvi - ”yksi pääpelimiehistä”, oli tuolloin Savon Sanomien toimitusjohtaja ja "toimittajat Seppo Rönkkö ja Jukka Patrakka olivat Topin hyviä energia-avustajia mediassa”?

Koska Kuopion Energia oli toimitusjohtaja Raimo Martikan aikana suhteellisesti mitaten paras Suomen energialaitoksista ja -yhtiöistä valtakunnan edullisimpiin kuuluvilla energian hinnoilla, niin Martikka ei voinut sitä peitellä antaessa tietoja Savon Sanomiin! (Ks. LIITE)

Tein valtuustoaloitteen 19.09.2005 apulaiskaupunginjohtaja Jukka Pulkkisen siirtämiseksi toisiin tehtäviin, johon Kalle Keinänen myös kirjoitti nimensä. Kun saamani tiedon mukaan Jukka Pulkkinen oli juuri jäämässä eläkkeelle, niin en jättänyt aloitettani. Se oli virhe! (Ks. LIITE) Ilmeisesti Jukka Pulkkinen oli saanut sanotusta aloitteestani vihiä, koska hän lähetti minulle 5.huhtikuuta 2012 klo 22.53 sähköpostilla ”kiitoskirjeen”! (Ks. LIITE) 

Ensimmäisen kirjoitukseni Kuopion Energian pelastamiseksi oli 6.3.1998 Savon Sanomissa - "Myydäänkö vai lahjoitetaanko Energia?", eli 20 vuotta on jo vierähtänyt siitä, kun ”minun lyömiseni alkoi - Energian tiimoilta”! (Ks. LIITE)

Sanotun LIITTEENÄ olevan kirjoituksen (lehtileikkeen) - "Valtaeliitin epäpyhäliitto ja Energia-hanke" - olen katkaissut ja laittanut liitteeksi kahtena kappaleena - lukemisen helpottamiseksi!