Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Savon Sanomien päätoimittajan "kiitos Kalevi Kauhaselle Kuopion Energian pelastamisesta" (26.10.2017)

Oheisena Savon Sanomien päätoimittaja Seppo Rönkön "kiitos Kalevi Kauhaselle - Kuopion Energian pelastajalle" (26.10.2017).

          Toimittaja Seppo Rönkkö oli "pelimiesten - Hannu Isotalon (kok), Pekka Kantasen (kok), Jukka Pulkkisen (sd) ja Toivo Yläjärven (kesk) ilmeisesti ns. paras apuri mediassa - silloin kun 1998 Kuopion Energiaa oltiin lahjanomaisesti luovuttamassa pörssin vietäväksi"! Kun nyt Seppo Rönkkö on Savon Sanomien päätoimittaja, niin Kalevi Kauhasen - "Kuopion Energian pelastajan kirjoituksia ei juuri julkaista"? 

          Onko niin, että "sanotun herran käskystä - myöskään ViikkoSavossa ja Kuopion Kaupunkilehdessä ei enää julkaista Kalevi Kauhasen kirjoituksia"?

          Muistettakoon, että ilman minun - Kalevi Kauhasen - toimintoja Kuopion kaupunginvaltuuston 9.3.1998 päätös, "luovuttaa lahjanomaisesti Kuopion Energia pörssin vietäväksi", olisi saanut lainvoiman 16.4.1998, ja sen jälkeen sanottu valtuuston päätös olisi ollut peruuttamaton. "Kukapa pörssiyhtiö olisi peruuttanut kaupan energiamonopolista, jossa Kuopion Energia oli tuolloin suhteellisesti mitaten paras Suomen energialaitoksista ja -yhtiöistä - valtakunnan halvimpiin kuuluvilla sähkön- ja lämmön hinnoilla"?

          Lisäksi muistettakoon, että myös Savon Sanomille sekä niille SS:n toimittajille jotka ovat Kuopion Energian lämpöputken ja sähköjohdon perässä, olen toiminnoillani säästänyt: n. 5 euroa (€) x liikehuoneiston (esim. Savon Sanomien) ja/tai asunnon neliömetrimäärä (m2) x 19 vuotta (v) + yhden prosentin veroissa (%/€) / henkilö (ja/tai yritys) x 19 vuotta, eli Kuopiolle / kuopiolaisille n. 950 - 1100 miljoonaa euroa ja sen yhden veroprosentin euroina - tähän mennessä! Kyllä siinä kateuden ja vihan aineksia on riittävästi, ottaen huomioon. että Energian myyntipalkkiot olivat tuolloin jopa 10 - 30 % myyntihinnasta!

          Kuka muu koko Suomessa on pystynyt laatimaan vastaavat kaikki ne Energia-paperit ja tekemään muut siihen liittyvät toiminnat mitä minä olen tehnyt v. 1998 alkaen - yksin ja vielä kerran - yksin? Sitä olen kysynyt mm. Facebookin sivuilla, mutta kukaan ei ole minulle siihen vastannut! Miksi?

          Lohdutukseksi pelimiehille ja ketaleille, että minä - Kalevi Kauhanen - olen joutunut jo kansakoulusta alkaen kadehtituksi ja vihatuksi, koska osasin tehdä ja tiesin asioista muita oppilaita paremmin ja osasin "parhaiten tapella"! Monta kertaa elämäni varrella minua - turvallisuus- ja tiedustelumiestä - on yritetty "pistää lihoiksi sekä uhattu"!       

          "Sänkykaverina" jo vuodesta 1972 ns. virallisesti ollut erikoissairaanhoitaja on jo kauan ihmetellyt, "että miksi Sinua ei ole vielä tapettu - viinapullosta kun jo tapetaan - miksi ei siis Sinua, joka olet estänyt pelimiehiltä kymmenien miljoonien myyntipalkkiot ja säästänyt kuopiolaisille satoja miljoonia"?

          "Kuopion Energian pelastaminen ja Kuopaksen entisen toimitusjohtajan (sd) rötösten selvittäminen" ovat olleet "elämäni kalleimmat harrastukset" - ne ovat vieneet minut "vararikon partaalle" Kiitosta ja/tai apua en ole "suurilta pomoilta ja/tai yrityksilä vielä saanut - en edes tikkukaramelliä tai kahvikuppia"?

          Turhaan ei siis Kuopion torilla sanota, että "Kuopiota ja koko Suomea hallitsevat vähä-älyiset, huonosti koulutetut, lahjotut poliitikkopellet, bisnespohatat ja/tai rosvoparoonit"?

          "Kenenkään älykkaan, isänmaallisen, osaavan, rohkean ja lainkuuliaisen suomalaisen ei pitäisi lähteä ehdolle valtuustoon ja/tai eduskuntaan, ellei hän halua, että valituksi tultuaan hänet lyödään polvilleen - ellei hän käy nyökyttelemään lahjohttujen poliitikkopellejen, bisnespohattojen ja/tai rosvoparoonien esitysten mukaisesti!"?

          Kun vielä virassa ollessani v. 1981 aloitin Kuopion kaupungin luottamustehtävät, niin alkoi "ihmettelyni kaupungin johtavia virkamiehiä ja valtuustonpomoja" kohtaan, joka ei ole vieläkään päättynyt? Väestönsuojelulautakunnan puheenjohtajana pistin väestönsuojelupäällikkö Toivasen "järjestykseen", Palolautakunnan varapuheenjohtajana palopäällikkö Karvisen "järjestykseen" ja koululautakunnassa "koulutoimenjohtaja Malinin järjestykseen"? 

          Kun v. 2000 vaaleissa minut oli valittu Kuopion kaupunginvaltuutetuksi, niin "pehkoissa alkoi käydä kova kuhina" - "Kalevi Kauhasta ei saa valita eikä missään tapauksessa päästää Kuopion kaupunginkallitukseen, Tarkastuslautakuntaan eikä Teknilliseen lautakuntaan, sillä se käy tutkimaan asioita ja pistämään herroja kuriin ja järjestykseen - toimimaan kaupungin edun- ja lakien mukaisesti"!?

          Savon Sanomissa 6.3.1998 julkaistusta kirjoituksestani, "Myydäänkö vai lahjoitetaanko Energia", alkanut painajaiseni ei ole vieläkään päättynyt, vaikka "jäin 1958 alkaneista luottamustehtävistä 31.5.2017 eläkkeelle"?

          Kun "Energia-rälläkkä alkoi 1998, niin siten vasta minulle selvisi, että miten vähä-älyisiä, huonosti koulutetuja ja/tai joka suuntaan nyökytteleviä on voitu valita Kuopion kaupunginvaltuustoon ja Suomen eduskuntaan", eli sellaisia henkilöitä - jotka eivät tiedä edes mm. "huoltovarmuuteen kuuluvasta Energiasta mitään"? Yhtenä esimerkkinä, että päätettäessä 10.11.2014 Kuopion Energian yhtöittämisestä, niin kukaan valtuutetuista ei uskaltanut ja/tai ei ymmärtänyt kannattaa esitystäni kun esitin, että - vain pakollinen sähkönmyynti yhtiöitetään ja kaikki muu toiminta on liikelaitoksessa ja sähkönmyyntiyhtiö toimii liikelaitoksen tytäryhtiönä"! 

Esimerkkinä virkamiesten toiminnoista, lainkuuliaisuudesta ja älykkyydestä:                                                              1) Kaupunginjohtaja Petteri Paronen oli 11.3.2005 käräjäoikeudessa ja 11.12.2007 Itä-Suomen hovioikeudessa - syytettynä törkeästä lahjustenottamisesta ja virka-aseman väärinkäyttämisestä - yms.  Lisäksi on tullut esiin mm. hänen osittain omistamalle yhtiölle, kaupunginkassasta - veronmaksajien rukkaroista - "lahjoitetut suuret rahat"                                                                                                                               2) Kalle Keinänen - ns. (luku- ja) kirjoitustaidottamaksi sanottu ja todettu - oli pystynyt ns. vähänymmärtävän Petteri Parosen höynäyttämään niin, että hän - "Kalle Keinänen on pelastanut Kuopion Energian, eli tehnyt kaikki valtukset, aloitteet ja suurimmat kirjalliset ym. työt Kuopion Energian pelastamiseksi"! Tyrmistyttävää!                                                                                                                                         3)Niinpä Kalle Keinäselle annettiin 2006 Kuopion kaupungin hopeinen ansiomerkki - "Energian pelastamisesta", maksettin kaupungin kassasta kaikki hänen oikeudenkäyntikulut ja kaikki korvauket asianomistajille salaisten papereiden jutusta ja vielä stipendi Energiasta"!? Se oli yksi tyrmistyttävimmistä tiedoista ja oivalluksista mitä koskaan olen saanut! Sanottu tuli selville, kun annoin Petteri Paroselle n. 4 cm paksun paperinipun (supistetun kansion - kolmesta komerollisesta-Energiasta) - käydessäni hänen luonaan 21.3.2011 kaupungintalolla!                                                                                                                   

          Kun tähän lisää sen mitä insinööri / ammattikoulunopettaja Pekka Dementjeff (ollut jopa rehtorina Kemissä) kertoi 27.3.2012 klo 18.40 minulle, että Ammattikoulun opettaja Kalle Heikkinen oli kertonut hänelle, että n. 55 vuotiaana Kalle Keinänen on saanut ns. armosta pienimmän todistuksen sähkötöidentekoon, jota hän oli n.  3-vuosikymmentä opiskellut ja tavoitellut"? Lue lisää kotisivuiltani kohdasta R 5 -KIRJEITÄ - kirjeet Kalle Keinäselle 10.8.2008 ja 25.7.2011! 

          Oheisista liitteinä (2 kpl) olevista 09.03.1998 Kuopion kaupunginvaltuuston äänestyslistoista käy selville ne kansanedustajat, ministerit ja kaikki muut valtuutetut - tohtorit ja maisterit - jotka olivat "lahjanomaisesti luovuttamassa Kuopion Energiaa - suhteellisesti Suomen parasta energialaitosta ja/tai -yhtötä - kantakuopiolaisten omistamia ja maksamia uuneja ja sähköjohtoja - pörssin vietäväksi!                               Kun taannoin kirjoitin, että "Voiko matkalla kotipaikkakunnalta Helsinkiin kansanedustajan äly ja ymmärrys kasvaa?", niin sama kysymys on edelleen voimissaan mm. EU:n ja Euron jutuissa!?