Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Suomen itsenäisyys ja epäisänmalliset päättäjät (22.12.2017)

Suomen itsenäisyys ja epäisänmaalliset päättäjät? (22.12.2017)

Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlittin 6.12.2017 näyttävin menoin, vaikka todellisesta itsenäisyydestämme on jäljellä enää vain n. kolmasosa!
          Maamme itsenäisyyden alasajo alkoi ”päiväkahveja silloisen Suomen pankin pääjohtajan kanssa ryypiskellyt Mauno”. Kun markan arvoa olisi pitänyt alentaa, eli devalvoida n. 20 prosentilla, niin markan arvoa 1989 vahvistettiin, eli revalvoitiin. Koiviston (sd.) politiikalla ja pankkikriisillä aiheutettiin Suomeen n. 500 000 ihmisen työttömyys, markkinoilta poistetiin n. 60 000 elinkelpoista yritystä ja itsemurhia tehtiin n. 14 500, keinottelijat rikastuivat ja köyhät köyhtyivät.
          Koska Suomen hätä oli suuri, niin jo 18.3.1992 piti käydä hakemaan EU:n jäsenyyttä, koska talouden ongelmat voitiin vierittää EU:n piikkiin, eli ”emme me, mutta kun Brysselistä käsketään”? Tyrmistyttävintä, että itsenäisyytensä menettämistä haki valtio, joka itsenäisyyttä puolustaessaan menetti viime sodissa lähes 100 000 miestä ja naisia. Todellista tarvetta Unioniin ei ollut. Meillä oli ETY, EFTA  ja ETA sopimukset ja kaiken kukkuraksi YYA sopimus. 
          Sittemmin Martti Ahtisaaren (sd) valtuuttamina EU-sopimuksen allekirjoittivat 24.6.1994 Esko Aho (kesk), Heikki Haavisto (kesk), Pertti Salolainen (kok) ja Veli Sundbäck. MTK:n puheenjohtaja Heikki Haaviston Esko Aho oli ”houkutellut hallitukseensa ministeriksi, etteivät maanviljelijät kävisi hänen johdollaan kapinoimaan EU:iin liittymistä”?
          Saadun tiedon mukaan Ulkoministeriön arkistosta oli syyskuussa 2001 löytynyt sanotun EU-ministeriryhmän kaksi salaista pöytäkirjaa 3/94 ja 4/94 sekä pöytäkirjan liitteenä ollut salainen kaksiliuskainen paperi? Sanotuista on ilmennyt, että EU-sopimuksen allekirjoittajat tiesivät ennen allekirjoittamistaan, että ”EU:n komissio oli istunnossaan päättänyt, että kaikki Suomelle sallitut kansalliset maataloustuet olisivat alenevia ja vain siirtymäkauden tukia”?
            Vasta sanotun 24.6.1994 EU-sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ”Hallitus heräsi”, että EU:n torppariksi liittymisestä on perustuslain mukaisesti pidettävä kansanäänestys. Niinpä sitten ennen 16.10.1994 EU-vaaleja käytiin ns. valtiojohtoisesti mainostamaan EU:ta, eli ”huijaamaan suomalaisia”.
          Äänestäjiä huijattiin kaikkea hyvää lupaamalla. Mm., että EU:lta saamme paljon tukiaisia, itsenäisyys ja oma raha säilyy, ulkomaiset investoijat tuovat paljon rahaa ja työpaikkoja Suomeen. Tyrmistyttävävintä, että nyt olemme suhteellisesti suurin nettomaksaja EU:n torpparina ja todellisesta itsenäisyydestämme on jäljellä vain n. kolmannes.
          Lähes kaikki kansallisomaisuutemme on ”luovutettu alehintaan monikansallisten pörssiyhtiöiden omistukseen”. Jos kansallisomaisuutemme olisi vielä valtiomme omistuksessa, niin niiden tuloksista olisimme saaneet ilmeisesti jo  moninkertaisesti myynnistä saadut eurot, jopa niin paljon, että meillä ei olisi valtion velkaa?
          Kun tähän lisää esim. vain lait ulkomaalaisten omistuksesta sekä maanmyynnistä, kaksoiskansalaisuudesta ja maamiinojen poistamisesta, Sonera- ja Kemirasopan, niin vähintäänkin ihmetyttää moinen ”isänmaallinen älykkyys”? "Olemme EU:n mallioppilas"!
          Ja sitten, ”rikkaiden kunniaksi ja avuksi liityttiin 1998 ilman kansanäänestystä Euroon. Parhainpina meklareina toimivat tuolloin pääministeri Paavo Lipponen (sd) ja valtovarainministeri Sauli Niinistö (kok)!
          Kun nyt Metsähallituksesta on tehty yhtiö, niin nähtäväksi jää, koska 1/3 osa Suomesta on myyty ns. pohjamutia myöten ulkomaalaisille ja sitten vielä ”kaupantekiäisinä Valtion Rautatiet”? Kaikki lait myynnille ovat jo olemassa.
          Kruununa köyhien lyömisestä, että Helsingin hallinto-oikeuden päätöksen mukaan  Ylen hallussa olevien ns. Panama-aineistossa olevien ”Suomen suurimpien veronkiertäjien nimiä ei saa antaa julki”?. Tyrmistyttävää?
          Veronkiertäjät kuriin ja eroon EU:sta ja Eurosta! 

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.
Kuopio