Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Valtaako "mamut EU:n tuella Suomen"? (13.6.2016)

Valtaako "mamut EU:n tuella Suomen"? (13.6.2016)

Ei voi kuin ihaillen kiittää Henry Korpilinnaa kirjoituksesta, ”Rappeutuvatko valtiot?” (SS 31.5), jossa hän toi niin hienovaraisesti esiin ”Islamin uskoisiin mamuihin kätkeytyvän valtavan ongelman” niin, ettei häntä voi syyttää ramismista, mutta kiittää tosiasioiden esille tuomisesta ja isänmaallisuudesta. 

Etenkin sen jälkeen kun vähemmän ymmärtävät ja/tai voidellut päättäjämme luopuivat itsenäisyydestämme, eli liittivät meidät 1995 suhteellisesti suurimmaksi nettomaksajaksi EU:iin ja 1999 euroon, niin torpparina eläminen ei ole ollut helppoa, ei edes nykyisille päättäjille. Kaikille kun pitäisi vain nyökytellä ja jakaa kaikkea hyvää.

Yhtenä esimerkkinä nykyisen pääministerin toiminta, jossa hän antoi jopa oman talonsa ”mamujen asunnoksi”. Kun sanottua ”lähimmäisen rakkautta” vielä niin kovasti mainostettiin, niin alkoi ennennäkemätön ryntäys maahamme. Kaikki sotakarkurit, rikolliset, lukutaidottomat, työtäpakoilevat yms. otettin nykyisen hallituksen toimesta avosylin vastaan - unohtaen, että maassamme on n. 350 000 työtöntä ja nälkäjonot ovat vain kasvaneet. Tyrmistyttävää, sillä miljoonia mamuja on meille tulossa, jos ministerimme sen sallivat!

"Miksi rajojamme ei ole pantu kiinni ja ohjattu maahamme pyrkivät ”mamut" Saksaan ja Ranskaan, jonne pääosa EU:n n. 11 miljardin nettomaksuistamme on Kreikan avustamisen varjolla ilmeisesti tilitetty (SS 11.5)". Miksi EU ei ole pakottanut Kreikan laivanvarustajia, jotka omistavat tonnimäärällä mitaten maailman suurimman laivaston, maksamaan veroa? Miksi salakuljettajia, jotka tuovat mamuja EU:n maihin ja ansaitsevat valtavat rahat rikollisesta työstään, ole pantu kahleisiin? Miksi n. viittä terroristijärjestöä ei EU, YK ja/tai Nato ole pannut kuriin, ei edes Syyriassa?

On järkyttävää, että "meidän päättäjämme eivät vieläkään ole hoksanneet, että miten vaarallinen uskonto Islam voi olla?" "Sanotun uskonnon nimissä kun voidaan opettaa mm., että vääräuskoiset miehet pitää tappaa ja naiset raiskata, itsemurhapommin laukaisijaa odottaa 70 neitsyttä taivaassa, Allah ei näe pimeässä - jolloin suurinkin johtaja voi tehdä hirveitä rikoksia jne"?

Kun vielä ottaa huomioon, että "pääsääntöisesti suurimmat rikolliset löytyvät parhaiten ja sivistyneimmin käyttäytyvien joukosta uskontokuntaan katsomatta, koska pään sisään kukaan ei voi kurkistaa", niin ei voi kuin ihmetellä isokenkäisten ”voideltua järjenjuoksua”?

Miksi ”mamutiedoissa” päättäjämme eivät ole ottaneet opiksi edes ”mustalaisia”, jotka muuttivat maahamme suomalaisten rasitteeksi, elätettäviksi ja/tai rikollisiksi n. 500 vuotta sitten". Vieläkään ”kunnon hamemustalainen” ei halua tehdä töitä, vaan elää suomalaisten veronmaksajien kustantaman sosiaaliturvan varassa - ”siinä sivussa rötöksiä tehden” (Mustalaiset - syntyneet loisimaan”, Hannu Karpo 26.5.2010)?

Haluaako kolmen assän porukka todella, että ”pienipalkkaiset, eläkeläiset ja köyhät suomalaiset pitää saada mm. rikollisten mamujen ja loisien elättäjiksi ikuisesti”, joiden maahamme tulemista EU on vauhdittanut ja/tai käskenyt"?

Viimeisin "esimerkki 12.6.2016 Islamilaisen Isis- miehen terroristi teosta USA:sta, jossa hän surmasi n. 50 ihmistä ja haavoitti n. 50:tä ihmistä. "Haluaako meidän nykyinen ”kolmen ässän” hallitus todella, että terroristöjärjestöt kotiutetaan Suomeen - tappamaan suomalaisia miehiä ja naisia"?

Kun sanottuun lisää 1995 käynnistyneet - mm. kansallisomaisuuden ”lahjoittamisen”, maan myymisen ulkomaalaisille, kaksoiskansallisuuden ja ”huippurikkaiden laillistetun veronkierron”, niin ei voi kuin ihmetellä millaisten ”kotipomojen, lahjottujen poliitikkopellejen, bisnespohattojen ja/tai rosvoparoonien” käsissä maamme johtaminen ja pääöksenteko on?

Eroon EU:sta, eurosta ja vähä-älyisistä ja/tai voidelluista päättäjistä ja rajat kiinni! Rikolliset ja veronkiertäjät kuriin! Natoon liittyminen esille!

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.
Kuopio