Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Voiko "hoksaaminen" kasvaa matkalla Eduskuntaan? (22.07.2012)

Voiko "hoksaaminen" kasvaa matkalla eduskuntaan? (22.07.2012)

Virkaa hakevan on esitettävä kaikki koulu- työtodistuksensa. Poliitikoksi pyrkivän ei tarvitse todistuksia esittää. Riittää, että osaa kehua itseään turuilla ja toreilla vakuuttavasti.

Yhtenä esimerkkinä Arkaadianmälle kiivenneiden huippupoliitikkojen osaamisesta, kun 9.3.1998 Kuopiossa 6 kansanedustajaa, (joista 4 silloista ja 2 entistä kansanedustaja, joista 1 silloinen  ja 1 entinen ministeri), olivat kilvan "lahjoittamassa" Kuopion Energiaa pörssiyhtiölle, siis omia uunejaan ja sähköjohtojaan.

Sanotut "Kuopion Energian lahjoittajat - kansanedustajat ja ministerit" nimellä mainiten: Huuhtanen Jorma ministeri ja kansanedustaja (kesk.), Korhonen Riitta kansanedustaja (kok.), Kukkonen Jorma kansanedustaja (sd.), Savola Petteri kansanedustaja (kesk.), Tykkyläinen Marja-Leena kansanedustaja (sd.) ja Yläjärvi Toivo ministeri ja kansanedustaja (kesk.)

Voiko hoksaaminen kasvaa matkalla kotipaikkakunnalta Helsinkiin, sillä samat osaajat ovat päättämässä siellä kaikkia meitä suomalaisia koskevista asioista? Eli mm. Euroopan suurimpien pankkien antamien, huippurikkaiden valtavien omaisuuksien takaamisesta ja maksamisesta?

Niinpä ilmeisesti ”valtakunnanparhaimmat osaajamme" olivat päättämässä, että liitetään Suomi 1995 EU:n torppariksi. Sekamelskaan, jossa ei ollut edes alkeellisia yhteisiä ja kaikkia jäsenvaltioita koskevia "pelisääntöjä", todellista lahjomatonta valvontaa ja poliisivoimia, jotka olisivat valvoneet köyhien etuja tai edes mafiaa.

Miksi etenkin sdp:n kannattajat olivat niin innokkaasti alistumassa 1995 EU:n torppariksi, joukko, joiden monet isoisät ja -äidit olivat v. 1918 aseellisesti vastustamassa torppariutta - aatteensa mukaisesti - köyhän kansan puolesta?

Ja kaikkein pahinta, että Ahtisaaren ja Lipposen johdolla liityttiin perustuslain vastaisesti Emuun eli euroon, niin tilanne, - "Kreikka, EU ja EMU on nyt pop - tyrmistyttää”.

Nykyisen pääministerin ja valtiovarainministerin "johdolla" odotetaan sitten pahinta, eli joutuvatko köyhät suomalaiset maksamaan enemmän kuin jopa nälkää nähneet isämme ja äitimme viime sodan aikana ja sittemmin sotakorvauksia maksaessaan?

Sanottujen EU ja EMU päättäjiemme kontolle on kirjattava mm. seuraavat vähävaraisten suomalaisten kansallisomaisuuden ym. alasajot, eli: Fortumsoppa, Sonerasoppa, rajojen avaaminen järjestäytyneelle rikollisuudelle, maan myymien ulkomaalaisille, maanpuolustustuksen- ja poliisin toimintakyvyn heikentäminen, maamiinoista luopuminen, huoltovarmuuden heikentäminen, sähköntuotannonnon omavaraisuuden laiminlyöminen, hälytyskeskusten vähentäminen, kanavahankkeiden laiminlyöminen eli 4,1 euron hukkaaminen utms-huutokaupassa, 3,3 miljardin arvoiset kolmannen sukupolven tietoliikennekanavien antaminen operaattoreille ilmaiseksi, haja-asutusalueiden jätesoppa, tv-lupa maksu, omaisuusveron poistaminen rikkailta, "optiokulttuurin" suosiminen huippurikkaille ja keinottelijoille, suomalaisten omistaman maaperän eli ns. maanalaisten rikkauksien "lahjoittaminen" monikansallisille pörssiyhtiöille, rahojen vienti Neitsytsaarille" jne.

Sanottujen "osaavilla hoksottimilla varustettujen", suurien päättäjien lista olisi pitkä, jos joku rehellinen ja realistinen tutkija kävisi joskus niitä valtakunnallisesti ja/tai puolueettomasti tutkimaan ja kirjaamaan, aikana - jolloin keinottelijat päästettiin huipulle, tarkoituksella - toverille ei jätetä ja köyhä kansa kyykkyyn. 

Ilmeisesti kaikkien meidän suomalaisten suurin onni kuitenkin on, että kovin monta "Bobrikofivia" ei ole vielä sohvallemme istunut.  
 

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.
Kuopio