Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Voiko suurinpien päättäjien ymmärrys ja osaaminen kasvaa matkalla kotipaikkakunnalta Helsinkiin? (28.3.2016)

Voiko ministerien ja kansanedustajien ymmärrys ja osaaminen kasvaa matkalla kotipaikkakunnalta Helsinkiin? (28.03.2016&

Virkaa hakevan on esitettävä kaikki koulu- työtodistuksensa. Poliitikoksi pyrkivän ei tarvitse todistuksia esittää. Riittää, että osaa kehua itseään turuilla toreilla vakuuttavasti.

Yhtenä esimerkkinä Arkaadianmälle kiivenneiden huippupoliitikkojen osaamisesta, kun 9.3.1998 Kuopion kaupunginvaltuuston kokouksessa 6 kansanedustajaa (4 silloista ja 2 entistä), joista 2 ministeriä (1 silloinen ja 1 entinen), olivat kilvan "lahjanomaisesti luovuttamassa” Kuopion Energiaa pörssiyhtiölle”, siis myymässä omia uunejaan ja sähköjohtojaan pörssiin.

Sanotut "Kuopion Energian lahjoittajat / kansanedustajat nimellä mainiten": Jorma Huuhtanen ministeri ja kansanedustaja (kesk.), Korhonen Riitta kansanedustaja (kok.), Kukkonen Jorma kansanedustaja (sd.), Savola Petter kansanedustaja (kesk.), Tykkyläinen Marja-Leena kansanedustaja (sd.) ja Yläjärvi Toivo ministeri ja kansanedustaja (kesk.).

Voiko hoksaaminen kasvaa matkalla kotipaikkakunnalta Helsinkiin, sillä samat osaajat ovat päättämässä siellä meitä kaikkia suomalaisia koskevista asioista? Eli, mm. Euroopan suurimpien pankkien antamien, huippurikkaiden valtavien omaisuuksien takaamisesta ja maksamisesta?

Niinpä ilmeisesti valtakunnan parhaimmat "osaajamme", olivat päättämässä, että ”liitetään Suomi 1995 EU:n torppariksi, sekamelskaan, jossa ei ollut edes alkeellisia yhteisiä ja kaikkia jäsenvaltioita koskevia pelisääntöjä eikä todellista lahjomatonta valvontaa ja poliisivoimia, jotka olisivat valvoneet köyhien etuja tai jotakin mafiaa”.

Miksi myös sdp:n kannattajat olivat niin innokkaasti alistumassa 1995 EU:n torppariksi, joukko - jossa monet isoisät ja -äidit olivat v. 1918 olleet aseellisesti vastustamassa torppariutta, aatteensa sekä ns. köyhän kansan puolesta? Pahinta, että 1999 liityttiin perustuslain vastaisesti Emuun eli euroon. Nyt olemme kilttinä torpparina ja mallioppilaana suhteellisesti suurin nettomaksaja ja kaiken Brysselissä rypemisen jälkeen "Kreikka ja laittomatpakolaiset on nyt pop", vaikka Suomella - meidän valtiolla on velkaa jo n. 100 miljardia euroa.

Niinpä EU:n käskystä ottamme nyt vastaan kymmeniätuhansia maahanmuuttajia, ”pakolaisia, rikollisia, rintamakarkureita, islaminuskoisia, tummaihoisia jne.”?  Tyrmistyttävintä, että EU:n Venäjä-pakotteilla on eniten lyöty meidän maanviljelijöitä ja samalla kaikkia suomalaisia. ”EU:sta satelee lähes päivittäin suomalaisille epäedullisia lakeja ja määräyksiä”?

Nykyisen ”pääministerin, valtiovarainministerin ja ulkoministerin johdolla" odotetaan sitten pahinta, eli joutuvatko köyhät ja etenkin eläkeläiset taas eniten maksamaan Matti Vanhasen toisen hallituksen aikana alkaneesta lamasta? Muistettakoon, että puoliväli-eläkkeen ja taitetun indeksin vuoksi eläkeläiset ovat jo viimeisen kymmen vuoden aikana menettäneet n. kolmasosan (1/3) eläkkeensä ostovoimasta, eli parinkymmenen vuoden takaisesta 60 %:n eläkkeestä on jäljellä enää vain n. 40 %?

Kun vastaavasti ottaa huomioon huippurikkaiden laillisen veronkierron, eli verovapaat vakuutuskuoret, kapitaalisopimukset, holdingyhtiöissä ja veroparatiisiyhtöissä pelaamisen, joissa huippurikkaiden ei tarvitse juuri veroja maksella, niin vähintäänkin ihmetyttää?

Niinpä suurimpien päättäjiemme kontolle on kirjattava mm. seuraavat seuraavat ”töppäykset ja kansallisomaisuuden lahjoittamiset”: Imatran Voima ja Neste eli Fortum-soppa, Telelaitos eli Sonera-soppa, EU:n myötä rajojen avaaminen järjestäytyneelle rikollisuudelle, ulkomaalaispykälän poistaminen eli suomalaisen omaisuuden/teollisuuden myyminen ulkomaille, maan myymien ulkomaalaisille, maanpuolustustuksen- ja poliisin toimintakyvyn tyly heikentäminen, reserviarmeijan pienentäminen lähes kolmannekseen, maamiinoista luopuminen, huoltovarmuuden laiminlyöminen, sähköntuotannonnon omavaraisuuden laiminlyöminen, hälytyskeskusten vähentäminen puoleen, kanavahankkeiden laiminlyöminen,  4,1 miljardin euron hukkaaminen utms-huutokaupassa, 3,3 miljardin arvoisten kolmannen sukupolven tietoliikennekanavien antaminen operaattoreille ilmaiseksi, haja-asutusalueiden jätevesisoppa, tv-lupa maksu, omaisuusveron poistaminen rikkailta, "optiokulttuurin" suosiminen huippurikkaille ja keinottelijoille, kaivosten eli ns. maanalaisten rikkauksien "lahjoittaminen" monikansallisille pörssiyhtiöille, pankien SKOP, SYP, KOP ja Postisäästöpankki lyöminen, rahojen kuskaaminen veroparatiiseihin, jne.

Kun sanotun lisäksi, mm. Esko Seppäsen v. 1995 kirjassa ”Punapääoman romahdus”, on tullut esiin miten STS-pankki, rakennusyhtiö Haka, vakuutusyhtiö Kansa tuhoituivat ja liikkeet ja EKA ja Elanto levisivät, niin herää kysymys, että ”mihin sanottu valtava omaisuus haihtui, menikö punapääomakin veroparatiiseihin”?

Sanottujen "osaavilla hoksottimilla varustettujen suurten päättäjien tosi-päätöslista” olisi ilmeisesti pitkä, jos joku rehellinen ja osaava tutkija kävisi niitä puolueettomasti penkomaan ja tutkimaan, ajalta - jolloin sanottiin, että ”rikkaat rikkaammiksi ja köyhä kansa kyykkyyn”. 

Oheisesta lehtileikkeestä (SS 8.3.1991) ilmenee yhtenä esimerkkinä jotakin siitä, miten ”punapääomaan kuulunut STS-pankki” häipyi Kuopiosta - kaikkine rahoineen? Menikö myös entisen  Kuopion kaupunginvaltuutetun (sd.) toimesta rahoja veroparatiiseihin?