Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Ymmärtämättömät pois valtakunnan johdosta? (IL 18.01.2016)

”Ymmärtämättömät pois valtakunnan johdosta!” 18.01.2016

Ilmeisesti kaikkein kalleimmaksi meille suomalaisille koko Suomen historiassa ja valtiojohtoisessa huijauksessa on todettu eduskunnan päätökset, liittyä Euroopan Unioniin (EU) 1995 ja Euroon 1999?. Päätökset, joiden seurauksena olemme ”kilttinä torpparina ja mallioppilaana” suhteellisesti EU:n suurin nettomaksaja, jossa ”rikkaat ketaleet rikastuvat ja vähäosaisimmat, eli pienipalkkaiset ja eläkeläiset joutuvat kaiken kurjuuden suhteellisesti suurimmiksi maksajiksi, jatkossa vielä paljon enemmän, ruokajonoissa olevia säälitellen”?

Muistettakoon, että EU:ssa rajojemme (1996) avaamisen jälkeen on mediatietojen mukaan yli 100 rikollista tullut vuorokaudessa maahamme, eli ennen jo tätä ”nykyisen  kolmen ässän tosipolitiikkaa, jossa ”mamujen rikollisuudella ja määrällä ei ole nyt rajoja ja EU:n Venäjä-pakotteet suurinta surmaa suomalaisille, etenkin maataloudelle (SS 17.1.2016)”.

Tyrmistyttävintä, että mm. Kreikalle (huippurikkaille laivanvarustajille) sekä mamujen ja/tai rikollisten raiskaajien ylläpitoon riittää Suomen valtiolta rahaa yltäkyllin, mutta ei edes omien voimaloiden hankintaan niin, että olisimme sähkössä aina kovimmilla pakkasillakin omavaraisia.

Maahamme tuodaan keskimäärin n. 15 % kuluttamastamme sähköstä. Viimeisin esimerkki ”suuresta hölmöydestä”, että 7.1.2016 omaan sähkön tuotantoomme verraten  kuluttamastamme sähköstä tuotiin n. 28,5 % rajojemme takaa Ruotsista ja Venäjältä.                        

Tyrmistyttävää siksi, että eihän todellisuudessa millään muulla kuin sähkön puutteella saada valtakuntaa helposti toimintakyvyttömäksi, myös veden saaminen monissa kylissä ja kaupungeissa lakkaisi. Jos maastamme puuttuisi n. 20 % sähköstä, niin olisimme säännöstelyssä, eli kuralla. Ei edes ruokaa kaupasta saataisi, jos sähköllä toimiva pankkikortti ja Otto-pankki ei toimi.

Kun päätääjiemme osaamiseen liittää mm. seuraavat hölmöydet niin ei hyvältä näytä, eli maanpuolustuksemme alasajon, reserviarmeijamme pinentämisen kolmannekseen, maamiinoista luopumisen, hälytyskeskusten määrän puolittamisen, ulkomaalaispykälän poistamisen, kansallisomaisuuden luovuttamisen (mm. Imatran Voima, Neste, Sonera ja Kemira), maan myymisen ulkomaalaisille, optiokulttuurin suosimisen, kaivoksien ja Euroopan kahden suurimman apatiittiesiintymän "lahjoittamisen”, huoltovarmuuden heikentämisen, "ilman ostamisen" 4,3 miljardilla eurolla utms-huutokaupasta, 3,3 miljardin euron arvoisten tietoliikennekanavien lahjoittamisen, Kymijoki-Mäntyharju kanavarakentamisen hylkäämisen, haja-asutusalueiden jätevesisopan, elintarviketuotantoketjumme ja huoltovarmuutemme heikentämisen, maanteittemme kurjan kunnon, jne. - pitkä luettelo, niin pelimiehet ja/ketaleet ovat ilmeisesti hyvin tyytyväisiä saavutuksistaan?

Rajat kiinni ja isänmaallisuus kunniaan! Kiireesti eroon EU:sta, Eurosta, löperöistä ja vähä-älyisistä päättäjistä! ”Mamut” on palautettava sinne mistä he ovat tulleet!

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.
Kuopio