Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Maanmyynti ja maanpuolustus? (IL ja KL 18.3.2015)

Maanmyynti ja maanpuolustus?                                                                                                                                     

Vihreiden Satu Hassi hoksasi 1999 ympäristöministerinä toimiessaan, että meidän isät ja isoisät ovat puolustaneet isänmaatamme niin hyvin, että nyt on millä mällätä, eli sitä pitää käydä ”lahjoittamaan” ulkomaalaisille, ”unohtaen”, että vuosina 1939 - 1944 n. 90000 miestämme (nettitieto) menetti henkensä puolustaessaan maatamme. Invaliideiksi, leskiksi ja orvoiksi jäi kymmeniä tuhansia suomalaisia.

Niinpä Satu valmisteli 1999 sellaisen lakiesityksen, että nyt voidaan ”lahjoittaa vaikka koko valtakunta ulkomaalaisille - pilkkahintaan”. Eduskunnassa hänen ”hys - hys” esityksensä oli mennyt läpi mukisematta, ilmeisesti ilohuutojen myötä (IL 13.10.14). Presidenttinä oli tuolloin aiemmin ”mutakuonojen kanssa juhlinut Ahtisaari” ja pääministerinä ”Euro Lipponen”. Ns. viherpiipertäjät ovat muutoinkin tulleet kalleimmaksi rasitteeksi maallemme. Tyrmistyttävää isänmaallisuutta.

Varsinainen maanpuolustuksen alasajo alkoi presidenttien Ahtisaaren ja Halosen aikana. Puolustusvoimien määrärähoja käytiin leikkaamaan vuosivuodelta. Mm. maamiinoista luovuttiin ja hälytyskeskusten määrä puolitettiin. Tuottavin kansallisomaisuus ”lahjoitettettiin” ulkomaalaisille - veroparatiiseihin. Kun tähän lisää vielä reserviarmeijan pienentäminen kolmannekseen entisestä, niin ei voi kuin ihmetellä näitä meidän suurinpia päättäjiä ja ”Brysselissä ryyppääviä”. Jopa lasten ja nuorten koulutusta he ovat olleet lyömässä ruttuun.

Niinpä itäiset naapurit ovat lehtitietojen mukaan ostaneet maa-alueita ja kiinteistöjä Suomen puolustuksen ja huoltovarmuuden kannalta erittäin ns. strategisista kohteista (IL 24.1.2015). Kun tähän lisää vielä sen, että suurimmat ”osaajamme” ovat päättäneet, että ns. kaksoiskansallisuus on hyvä asia, eli nyt meillä on sanottuja itäisestä naapurista tulleita kymmeniätuhansia, jotka voivat pyytää apua itäisestä kotimaastaan, ”meitä sorretaan, tulkaa apuun”!

Ei puutu muuta kuin, että itäinen naapuri rakentaa ostamilleen maille ”asuntoja, varastoja ja/tai myymälähalleja”, täyttää ne mm. rekanpohjalla salakuljetuilla tuhansilla miehillä ja kuinka ollakkaan, niin yhtenä aamuna herätään TV ykkösen ohjelmaan - ”Suomi on venäläinen”.

Ilmeisesti Ahtisaaren, Ahon, Lipposen ja Halosen ansiosta olemme suhteellisesti suurin EU:lle maksaja, eli mallioppilas myös puolustusvalmiuden alasajossa.

Olisi jo korkein aika käydä huolehtimaan oman maan puolustamisesta, erota EU:sta ja Eurosta, ja käyttää osa liikenevistä rahoista mm. isänmaatamme puolustaneiden vanhusten hoitoon.

Kalevi Kauhanen                                                                                                                                                                              Kapteeni evp.                                                                                                                                                                                    Kuopio