Olen Kalevi Kauhanen

kapteeni evp., "Kuopion Energian pelastaja"Tervetuloa kotisivuilleni!


Suomen alasajo ja myynti (9.9.2017)

Suomen alasajo ja myynti (9.9.2017)

          Nykyiset päättäjämme eivät ole omaksuneet itsenäisen Suomen ns. Paasikivi-Kekkosen linjan isänmaallisuutta ja mm. oman rahan arvoa! Kun Suomen satavuotista itsenäisyyttä nyt juhlitaan, niin todellisuudessa itsenäisyydestämme on jäljellä enää vain n. 30 %? 
          ”Urkin jälkeen” tahti muuttui. Suomen liittyminen Euroopan Unioniin ja Euroon, avasi ovet kansainväliselle rikollisuudelle, hulvattomalle maahamme tulolle, kasvottomille markkinavoimille, poliittisille saalistajille, huippurikkaiden veronkierrolle ja kansan kahtiajakamiselle.
          Demareiden ns. ”Korpilammen-seminaarin ällistyttävää linjaa”, eli ”mennään kokoomuksen ohi oikealta”, ovat jatkaneet sittemmin mm. kaikki presidenttimme ”Urkin jälkeen”! Isänmaallisen Väinö Tannerin (sd.) mukainen toiminta koko kansanmme yhteen liittämiseksi ja köyhien auttamiseksi on sivuutettu ja unohdettu! Ällistyttävää!
          EU.n mallioppilaana olemme nyt suhteellisesti suurin nettomaksaja EU:lle ja apua tarvitseville "Islaminuskoisille maille". Omavaraisesta huoltovarmuudesta on nyt vain rippeitä jäljellä. Mm. maanviljelijämme on ”lyöty polvilleen”! Tyrmistyttävää!
          Suomen suurin uhka etenkin tulevaisuudessa on "islaminuskoiset maahanmuuttajat, joille on opetettu Allahin / Muhamedin oppien mukaan mm", että ”vääräuskoiset miehet on tapettava, naiset raiskattava ja itsemurhapommin laukaisijaa odottaa 70 neitsyttä taivaassa”. Nykyiset "mamujen terroriteot ovat vain ns. pintakiiltoa tulevasta murha-, raiskaus ja terroritoiminnasta, jossa "ählämien tavoitteena on ottaa haltuunsa ja komentoonsa koko Eurooppa ja sittemmin koko planeettamme"?.
          Kaikkein iljettävintä on, kun nykyinen huippurikas pääministerimme levitti maailmalle sanomaa, että ”tulkaa vaan mamut meille, minä annan teille asuttavaksi oman taloni”! "Kun tieto sanotusta kiiri arabeille, rikollisille, muslimeille, mutakuonoille ja muille osaaville”, niin alkoi ryntäys Suomeen?
          Eikö suurimmille päättäjillemme - "homoille, lesboille, sivareille, lahjotuille poliitikkopelleille ja/tai rosvoparooneille sekä esitteleville virkamiehille" - ole opetettu missään koulussa edes jotakin tietoa maamme puolustukseen, huoltovarmuuteen, turvallisuuteen ja maailman uskontoihin liittyvistä asioista? Onko vieläkin vallalla se käytäntö, että ”kansanedustajaksi ja minsteriksi pääsee lähes lukutaidoton, jos osaa vain kehua itseään tarpeeksi hyvin turuilla ja toreilla sekä nyökytellä esittelijöille”?
          Iljettävintä, että jotkut johtavilla paikoilla olevat naiset haluavat, että "maamme valtaa islaminuskoiset, ja naisten klitoris ja häpyhuulet leikataan”? Miksi EU, Yk ja Nato eivät ole panneet edes ”mamujen salakuljettajia rautoihin”? ”Suojeleeko mafia hyvää bisnestä”? 
          Kun sanottuun päätäjiemme ”mamupolitikkaan” lisää mm. "maanmyynnin ulkomaalaisille, kaksoiskansalaisuuden, veronkierron paratiisisaarille, kansallisomaisuuden ja muiden yritysten lahjanomaisen luovutuksen ulkoisen pörssin vietäväksi, maanpuolustuksen alasajon, maamiinoista luopumisen" sekä ”energian ja veden lahjoittamisen”, niin ei voi kuin ihmetellä ”suurten päättäjiemme epäisänmaallisuudeksi katsottavaa Suomen alasajoa?
          EU:iin ja Euroon liittymistä puuhanneet ja/tai äänestäneet kansanedustajat, ministerit ja veronkiertäjät on saatava taloudelliseen vastuuseen aiheuttamistaan valtavista vahingoista!                                                                            Eroon EU:sta ja Eurosta! Rajat kiinni ja "islaminuskoiset ja mutakuonot poistettava maastamme"?!

Kalevi Kauhanen
Kapteeni evp.                                                                                                                                                        Kuopio